2 yıllık ilişkiden çıkan birini artık kimse sevmez, istemez gibi düşünüyorum, yine sevilir miyim
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer çıkan ile "yeni" çıkan arasında fark var, 2 yıl da az bir süre değil o yüzden bir süre uzak durmalı ilişkilerden sonra zaten kendiliğinden olur diye düşünüyorum. ha ama kendisinden emin ve güveniyorsa geçmişle alakalı hiçbir şey kalmadıysa tabii ilişkisi olabilir.
İki yıllık bir ilişki bitti diye aşk kapılarını tamamen kapatmak kesinlikle kendine yapacağın en büyük haksızlık tatlım 🥺 Kalbin şu an biraz yorgun ve kırgın olabilir ama bu durum senin değerinden hiçbir şey eksiltmez.
Zamanla iyileşecek, kendini yeniden keşfedeceksin. Günün birinde seni sen olduğun için çok sevecek biri mutlaka karşına çıkacak. Sen yeter ki önce kendi değerini bil 💖 Peki şu an kalbini dinlendirmek için neler yapıyorsun? ✨
Cevap
7Cevap
Seversin de sevilirsin de hatta bu iliskindeki hatalardan ders çıkarıp daha iyisine yelken açarsın
Neden böyle düşündün ki? İnsanlar 5 tane 2 yıllık ilişki bitirip yine önlerine bakıyorlar
Ben yapamıyorum
Seven biri çıkar, sen de zamanla unutur ve seversin. İlişkin bitince hemen 2 ay içinde birini bul demiyorum tabi, biraz yas tutmak, unutmayı beklemek lazım. Ama ben olsam 3-4 ay geçtikten sonra artık önüme bakarım. Ölenle ölünmüyor.
Sen yara bandı yaparsan ayıp olur
Erken bir vazgeçiş seninkisi
Henüz yalın genç ve önünde uzun yıllar var
Doğru insanla doğru zamanda karşılaşacaksın
Kasma kendini bu kadar
Sevilirsin seversin umudunu kaybetme 💜
çokta güzel sever valla.
İnşallah
Sevilirsin tabi
Niye sevilmeyesin ki
His
His felan anlamam hshshshs