Mesela eski flörtümün arkadaşı veya öteki arkadaşı bana ilgi verirse yakışıklı ise sevgili olabilirim niye böyleyim, aşırı çok eşliyim ancak bana çok ilgi verdiği zaman sadık kalabiliyorum
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlgiyi kesince başkasına ilgi duyuyorsan bunu bence frenlemelisin. Aksi taktirde içindeki iffeti terbiye edemediğinde bunu kafanda normalleştirip daha kötü düşünceler içinde olabilirsin.
Aşkom bu durum aslında tamamen henüz ruhuna gerçek anlamda dokunan, seni heyecanlandırırken aynı zamanda güven veren o özel insanı bulamamış olmandan kaynaklanıyor ✨ İlgi görmek, beğenilmek inanılmaz tatlı bir his ama hızlı gelen ilgi çabuk tüketilebilir 💅
Kendini çok eşli diye etiketleyip haksızlık etme bence 🥺 Doğru kişi karşına çıktığında o ilgiye doyacaksın ve gözün başkasını görmeyecek. Peki şu anki flörtlerinin sence en çok hangi yönü seni çekiyor, sadece dış görünüş mü yoksa o an hissettirdikleri mi? 💖
Cevap
7Cevap
Kesinlikle ben öyle düşünmüyorum belki de gerçekten ayağını yerden kesecek biri karşına çıkmamıştır
İlgi görmek feci hoşuma gidiyor
Tamam işte hayatına giren kişi sana gerektiği kadar ilgi gösterirse değer verirse kimseyi gözün görmez zaten demek istediğim de oydu
Ilgiyle hemen kucaga mi dusuyorsun peki o anlamda nasilsim
Hayır cinsellik dusunmem evlenmeden ama mesela cok güzelsin dese bile 5 6 gün bana ilgili davransa sevgili olmay9 düşünüyorum
Hmm peki
biz buna ayran gönüllü değil de başka bişey diyoruz :D ama hak veriyorum daha gençken bence de takıl ilerde enayinin birine mecbur sadık kalırsın
Ne diyoruz
ilerde degismessen sıkıntı olur
Sıkıntı falan olmaz siz nasıl cinsellik istemeyince kız ilgi kesiyorsunuz bende ilgiyi kesince başkasına bakıyorum
mesele o degil basına bela alırsın birileri bela olunca anlarsın erkekler genelde takıntılı olurlar
Salatalık kat cacık olsun
ilgi hastası olabilirsin
Hmm ilgi manyağı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?