Biri bana akıl verebilir mi ya?

Biliyorum bu sitede artık bu kalmadı, herkes xper almak için öylesine yorum yapıp geçiyor ama ciddi biri çıkar belki.. şimdi biri beni Instagram takip etmiyor, arkadaşıma yazıyor kibarca bir de x’in hayatında biri var mı diye soruyor !

Beni beğenen biriyse neden beni takip etmiyor? Biri sordurmuş olabilir mi? Ortak arkadaş bile yok ne bu ya? Kafaya çok taktım 😭

Güncellemeler
15 sa
Çekiniyor diyen arkadaşlar! İnsan tanıdığından çekinir beni tanımıyor artı takipte etmiyor en başta bu detay önemli ben diyorum kendi adına sormuyor başkası sorduruyor diyorum
Güncellemeler
14 sa
Arkadaşlar, hepinize sinirle cevap verdim ama siz benim ne demek istediğimi anlamıyorsunuz. Ben burada öyle olmasını istediğim için söylemiyorum. Sadece diyorum ki bu adam benim arkadaşıma yazıyor ama beni takip etmiyor, beni tanımıyor; ben de onu tanımıyorum. Fotoğraflarımı beğenmemiş, benimle hiçbir alakası yok. Arkadaşıma da yazıyor ama onu da takip etmiyor. Bana sadece bu durum çok saçma geldi. Acaba bu kişi birinin aracısı mı, başka birinin yönlendirmesiyle mi yazıyor, onu merak ediyorum
Biri bana akıl verebilir mi ya?