Canım bakın şimdi biz çok bakışıyoruz bu adamla takipleşiyoruz da ama yani adım atmıyor yazmıyor nasıl etkileyeyim ben bunu asla salmasın peşimi? Saçma cevaplar gelmesin ben duygusal bakıyorum olaya arzulamasın aşık olsun
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Canım bakın şimdi biz çok bakışıyoruz bu adamla takipleşiyoruz da ama yani adım atmıyor yazmıyor nasıl etkileyeyim ben bunu asla salmasın peşimi? Saçma cevaplar gelmesin ben duygusal bakıyorum olaya arzulamasın aşık olsun
Yani kaba olmak ya da yanlış anlaşılmak istemem ama biraz giyim kuşam olarak kendine bak, hani güzel kızsındır aşko emimim ama erkekler direkt göze hitap edilmesini seviyor, bir anda sen bi değişiklik yap kendinde bi sohbet sebebi olue belki veya işte soru falan sor cevabını biliyor olsan bile hahaha bilemedim
Canım sen istediğin kadar aşık olsun istiyorum diyebilirsin isteyebilirsin ama bu arkadaş aklı aşkta değilde başka bir şey de ise ne yaparsan yap değiştiremezsin ;)
Bakışmalar ve takipleşme varsa o ilk kıvılcım zaten çakılmış demektir aşkııım ✨ Şimdi sıra o ateşi yakmakta! Duygusal bağ kurmak istiyorsan sadece dış görünüşünle değil, ruhunla da orada olmalısın 💖
Hikayelerine ortak zevklerinizi yansıtan, merak uyandırıcı paylaşımlar atarak işe başla. Senin dünyanı, tutkularını görsün. Sana yazdığında ise hemen cevap vermek yerine biraz merak uyandır ama samimiyetini de asla gizleme.
Onu dinlemeye hazır olduğunu hissettir. Peki en çok hangi tarz hikayelerine bakıyor, bir ipucu yakaladın mı ☕️💅?
Cevap
1Cevap
Dikkat et etkileyeyim diye hırsa kapılıp da adam sana çakıp kaçmasın sonra burada gelip ağlıyorsunuz şu Hürrem sultan replikleri izlemeyin diyorum size
Sadece bakıştıgın aşık oluyorsa zaten o aşk değil hoşlantı olur oturup konuşacaksın tanıyacaksın ondan sonra aşık olacaksın
yok konusmuyor abi asik olsun iste
Konuşmadan aşık olmaz işte
Etkilemek değil de bağ kurmak maksatlı yanaşmak lazım önce. Bakışıyorsanız aynı ortamda sık denk geliyorsunuzdur, ilk adımı sen atabilirsin.
Yaşlar kaç ki 😅
18