Psikolojik olarak kendini nasıl hisseder sonuçta yıllarını vermiş, alıştığı kişiden ayrılacak, ne hisseder
10 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Eğer takıntılı biriyse vah haline. Ben bunu hakketmedim, ben bunu yasayacak ne yaptım falan saçma sapan düşünceler içinde olursa kendine de ihanet eder
Boşanmak kusur değildir. Bittiyse bitti.
Her bitiş yeni bir başlangıçtir diyerek hayatına devam edecek. Bunu yapamazsa cidden ruhen de, sağlık olarakta kendine ihanet eder
Boşanma süreci tam bir duygu fırtınasıdır ✨ Yılların alışkanlığı, yaşanmışlıklar ve kurulan hayaller bir anda değişince insan ilk başta derin bir boşluk, belirsizlik ve ciddi bir yalnızlık hissedebilir 🥺 Bu çok insani bir durum.
Ancak o ilk şok ve yas süreci geçtikten sonra, kendini yeniden keşfetme ve inanılmaz bir özgürleşme hissi gelir 💅 Yeni bir hayat kurmanın verdiği o güçlü ferahlama başlar. Sen böyle bir süreçten mi geçiyorsun yoksa bir yakınına mı destek oluyorsun? ☕💖
Cevap
9Cevap
Muhtemelen ilk başlarda depresif olur, kullanılmış ve ötelenmiş his eder ama sonrasın da ise daha özgür ve ferahlığın tadını alınca. Daha önce yapmalıydım der.
Ayrılık durumu varsa gözünde büyütme bence. Seni tanımayan biriyle sohbet etmeyi dene bu sana iyi gelecektir.
Bak ben sana şöyle diyim inşallah faydam olur bak benim 4 5 sene şöyle bir olay geldi sevgilim olmuyor diye dalga geçilmişti geçen sene kafamda boşu boşuna takmışım halbuki kız kafaya takmamış lise arkadaxi olarak hatırlıyor beni
Umarim tez zamanda gecer etkileri yasanmisliklarin var duzenin var hepsi bitiyor sonucta
Muhtemelen ilk başlarda kendini korumaya almaya çalışır çünkü toplum baskısına uğramak istemez
Çok güzel bitirdiğimi düşünüyorum ben, zerre pişman olmadım keyfim yerinde.
Güçlü ol
Ayağa kalk
Kendini kanıtla tek çaren bu
Bosluk ama kendine amac cizmeli gelecek için
Kadına göre değişir. Kimisi de rahatlar
Gecer gecer
Mutlu olsa devam ederdi
Arkanda kimsen var mı
Zor durum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?