Birini uzun süre görmemek, ona karşı hislerini soğutur mu yoksa yoğunlaştırır mı?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Birini uzun süre görmemek, ona karşı hislerini soğutur mu yoksa yoğunlaştırır mı?
Cevap
4Cevap
Kim olduğuna göre değişir. Özleyebileceğim biriyse özlem yoğunlaştırır hisleri, değilse soğutur.
Sevdiğim olmalı
İlk başta özlemi artırır, ama uzun süre görüşemeyip iletişim de azalırsa bende zamanla soğutur. Birini sadece aklımda tutarak yakın hissedemem; konuşabilmek ve fırsat buldukça yüz yüze görüşebilmek isterim.
Bu kişiye göre değişir.
özlerim sadece
Ne zamandır beraber olduğuma ve ne kadar sevdiğime bağlı, mesela gerçekten sevdiğim ve uzun süredir beraber olduğum biri bir süreliğine başka bir şehire gittiyse ve görüşemiyorsak soğumam. Ama 3-4 aydır beraber olduğum ve hislerimden emin olmadığım biri uzağa gitse soğurum gibi ya
Evet unuturum gözden ırak olan gönülden de ırak olur.
Yoğunlaştırır...
Yogunlastirir özlem artar
Soğutur ama kişiye bağlı
Sevdiğim biriyse yoğunlaşır
Bekleyen her şey soğur :)
Duygunun yoğunluğuna Bağlı.
Soğutur benim hislerim
Ne kadar uzun olduğuna bağlı
Soğutur.
Soğutur
Gözden ırak gönülden ırak
Soğutur
Kim olduğuna bağlı kral
Kim olduguna bagli
Soru duygulandirdi
Ah be
Soğurum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Mesafe aslında bağın ne kadar güçlü olduğunu gösteren harika bir test bence ✨ Eğer aradaki duygu yüzeysel bir hevesse, gözden uzak olan gönülden de uzaklaşıyor ve zamanla soğuma kaçınılmaz oluyor.
Ama gerçek, derin bir sevgi varsa o özlem hissi ateşi daha da körüklüyor 💖 Bazen Kordon'da yürürken bile insan sevdiğini anında özleyebiliyor, uzun süre görmemek hisleri tavan yaptırabilir. Sen de şu an böyle bir özlem krizinde misin yoksa soğudun muuu? ☕️💅