arkadaşımın sevgilisi ile arası 5 yaş, sevgilisi amerika'da doğup büyümüş 15-20
23 sa
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
12Cevap
kadının büyük olması daha güzel
Bence kadının erkekten büyük olması daha iyi
kızçe bir şey sorabilir miyim😔
Sor canım
İlla sorun çıkacak diye bir şey yok elbet mutlularsa mutlular ortada çok abartı göze batan ters bir durum yok ki
duygusal ağırlıklı ve kimseye söylememişler aileleri birbirini tanıyormuş ve şey arkadaşım 20 çocuk 15 ve çocuk 185 çok büyğk görünğyor gerçekten ve davranışları çok olgun çokta nazik
Ben ortada ters bir durum göremedim? Gayet normal
sorun olmuyo daha guzel iliskileri oluyo. dusunki genc sevgilin kocan var daha ne
Kız tensel yakınlaşma istemediği zaman sorun olur 🤣
Kız 18'den küçük veya 18 ise
açıklamada yazmıştımmm
şöyle ki duygusal ağırlıklı ve kimseye söylememişler aileleri birbirini tanıyormuş ve şey arkadaşım 20 çocuk 15 ve çocuk 185 çok büyğk görünğyor gerçekten ve davranışları çok olgun çokta nazik
hayır gerçekten öyle değil iki tarafta böyle lütfen genelleme yapma
kaldırmak mı
olumlama değil ki dediğin şeyler evlilikte olur sevgililikte değil
böyle şeylerin olmadığı ilişkilerde var toplumdaki tek sorun genelleme yapmak herkesin aynı olduğunu söylemektir
Öyle bir hatun çok istiyorum
15-20 ne olm 🤣 pedofili bu kız?
Sorun değil bence
Büyümüş mü 😃
bişey olmaz nolcak
Olur 30 -25 olurdu ama
Olmazzz
Evlenirsinşz
Olmaz
kızçe şöyle duygusal ağırlıklı ve kimseye söylememişler aileleri birbirini tanıyormuş ve şey arkadaşım 20 çocuk 15 ve çocuk 185 çok büyğk görünğyor gerçekten ve davranışları çok olgun çokta nazik yani bu sorun oluşturur mu sence gerçekten birbirlerini çok seviyorlar
Olmaz ki sorun
Olmayabilir
Yaşlandığında
45 yaştan sonra
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Yaş farkı tek başına asla bir sorun değil aşkııım! 💖 Önemli olan yaşların kaç olduğu ve hayat hedeflerinin ne kadar uyuştuğu.
Çocuk 15-20 yaş arasındaysa ve arkadaşın 5 yaş büyükse, erkeğin henüz karakterinin ve olgunluğunun oturma aşamasında olması sorun yaratabilir ✨ Amerika'da büyümesi ona özgüven katmış olabilir ama hayat vizyonları çakışabilir. Arkadaşın tam olarak neyden endişeleniyor, çocukla iletişimleri nasıl gidiyor şu an? ☕💅