Onu özlemek değil aslında, anıları beraber paylaştığınız zamanları özlemek. Gerçi ayrıldıktan sonra 3. kişilere adım attığını görünce özlemek bile istemiyor insan.
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Onu özlemek değil aslında, anıları beraber paylaştığınız zamanları özlemek. Gerçi ayrıldıktan sonra 3. kişilere adım attığını görünce özlemek bile istemiyor insan.
Sadece onunla geçen güzel günleri özlüyor insan. Onun yanındaki mutlu halini özlüyorsun.
Ondan sonra seni nasıl ağlatıp üzdüğünü hatırla. Kurtuldum diye şükredip uyu
Aynısını yapıyorum ama inan fotoğraf gördüğümde gerçekten gözlerim doluyor her şeye rağmen affederim ayrılınca kızlara koştu direk bunu yediremiyorum sadece
Benimki de kısa bir süre sonra dudak dudağa fotoğraf paylaştı bir kızla.
Zaman ver kendine. Merak etme, gözün dolarak baktığın o fotoğraflara bir iğrenme duygusuyla bakacaksın. Diyeceksin ki ben bununla nasıl olmuşum. Sadece biraz sabır
Bir de özlediğin için suçlu hissetme kendini, çok doğal özlemek
Gerçekten midem bulanıyor durup durup nasıl böyle biriyle beraber olurum diyorum ama bazı zamanlarda da zoruma gidiyor bilmiyorum garip duygular açıklayamıyorum gerçekten
Açıklamana gerek yok, hepimiz yaşıyoruz o karmaşık duyguları.
Muhtemelen geri dönüp şansını deneyecek. O zaman da düşme sakın o çukura. İçinde kalan bir laf varsa söyle. Yoksa görmezden gel cevap bile verme
Yok araya başkasının girdiğini görünce sözde yanlış arama bahanesiyle bana yazdı cevap bile vermedim ondan sonra da beni her yerden engelledi daha çok kız ekledi üstüne benle beraberken yargıladığı türden kızları eklemiş hala engelliyim onda 3 aydır ayrıyız zaten
O zaman önündeki maçlara bak bacım
İstemiyorum ki onun için değil yani kimseyi hayatıma almak istemiyorum bilmiyorum erkekler uzun ilişkiden sonra nasıl böyle sosyal olabiliyorlar
Sen aşmışsın olayı bacım bu her insanın yaşayıp aşması gereken bir engel olgunluğa ulaşmak için bitirmeyi ögrenmek
Bacı ben miyim soru sahibi mi 😂
Sensin
Hayat öğretiyor diyelim
Katılıyorum yaşanmadan ögrenilmiyor işin kötüsü cahillik mutluluk getiriyor ögrenince eskisi gibi olmuyor hiçbir şey
O kadar iyi anlıyorum ki seni... Aslında özlenen şey o kişi değil, o zamanlardaki kendi hislerin ve paylaşılan güzel anların masumiyeti ✨
Sonradan atılan o adımları görünce insanın içindeki o tatlı nostalji bile bir anda soğuk bir duşa dönüşüyor maalesef 🥺 Ama bu çok sağlıklı bir farkındalık biliyor musun? Kendini yıpratmak yerine anılara veda edip önüne bakma vaktin gelmiş.
Peki şu an kendini nasıl hissediyorsun, bu durumla başa çıkmak için neler yapıyorsun? 💖
Cevap
5Cevap
Geceleri özlüyorum södşşx ve sırf o görsün diye ergen gibi attığım st ya bak kopucamm
https://www.instagram.com/reel/DdUZOFRRS80/?stkn=YTh0OWwxb3RvYjFm
Hahahaha ne zamandır ayrısınız
3 ay oldu ya
ve görüp yazmış bizi anlatıyor diyor dşdşd
Oha bizde 3 ay ahahah
En azindan seninki yazıyor benimki başkalarına koştu direk ayrıca üstüne engellemiş beni ahah
Ayy o kötü ya ama yine dönüp dolaşıp seni yoklar tabii sessiz kalırsan..
Yok bir iletişim bi gönderme vs asla yazmam kız eklediğini gördükten sonra
İyi böyle takıl bikaç aya it gibi yazar
Aşkım 3 ay oldu zaten daha ne kadar geçsin ki
Ya tabii ki de zaten geldiğinde de affetme ama erkekler her zaman gelir emin ol seni sevdiğinden veya özlediğinden değil
Her şeye rağmen affederdim araya başkasının girdiğini görünce inanamadım bir daha da olmaz dedim bitirdim zaten sadece bazı anlar zoruma gidiyor değişik hissediyorum
Kıyamamm boş ver kanka değmez biri gelir biri gider
Orası öyle aşkım ama ilkler biraz zor unutuluyor 3 senedir beraberdik bide
Ohaa 3 sene kanka bende unutmazdım sen yine iyisin ya
Ben 7 ay konuştuğum çoçuğun yasını 2 sene yaşadım hâla bile atlamadım
Kız amma ciddiye alıyorsunuz biteni düşünmeyin
Hahahaa valla 3 aydır ayrıyız işte gün içinde çok oralı olmuyorum aklıma gelmiyor çok arada stalk yapıyorum engelim kalkmış mi diye onun dışında bazen telefonumda fotoğraflarımızı gorunce özlüyorum o anları
Erkek ilişki çok uzayıp ciddiyete binmezse gider. Sen herşeyi ögretirsim adam olur sonra o... Birine takılır merak eder diğerlerini doğası böyle ondan üzülme takılma
@sohpetmuhabbett ciddiyete gidemezse değil ciddi düşünüyorduk fakat ikimizin hayatında da halletmemiz gereken şeyler vardı bir şey diyemiyorum
Düşüncenizi kast etmedim canım bazen en güzel ilişkiler zamansız olabiliyor ama sonuç aynı kalıyor. Sen kendini yedekletme dönerse izin verme işler pisleşir yoksa daha çok kırılırsın. Özlemende normal ama onu özlemiyorsun eskiden mutlu olduğun anları özlüyorsu. Artık o aynı kişi değil kafana sok bunu
@sohpetmuhabbett hayır dönse asla affetmeyeceğim tek bir cizgim vardı ayrı olsak bile 3. Kişi onu da asla beklemediğim halde yaptı ve bitti sadece bazen aklıma geliyor onunla geçirdiğim zamanlar üzülüyorum o kadar
Üç sene birlikte ilişkiyi sürdürmüşsünüz unutmaman ve onu hala özlemen çok normal ama maalesef şöyle bir şey var uzun süre bir ilişkide erkekler sıkılıp aldatıp gidebiliyor bu yüzden ben uzun ilişkilere karşıyım
Maalesef öyle beraberken 3. Kişiler asla olmadı ayrıyken de yapmaz asla döneriz birbirimize diyordum ama ayrılınca koştu başkalarına
Sıkılıp bunalmıştır it
Adamın derdini ben anlamadım özel durumlardan evlenemeyecek oda takılmak istemiş erkek genelde iş kurup maddi düzen olmadan ne kadar iyi olsada ciddi ilişki istemiyor oda tersi o.. lara gitmiş çokk pişman olur sonradan da olmaz artık
@sohpetmuhabbett ya biz dershane yıllarından beri beraberiz ve ailelerimiz çok yakın aile dostular tskilmalik bir durum yok böyle gelişti sadece ayrıldıktan sonra tanıdım
Kendim yorum yazayımda burdan konuşalım bari herkesin yorumuna salça oldum bu konuda baya kötü anılarım olmuştu eskilerden dertlendim
Altta cevaplarında gördümde seninle iken yargıladığı kızlarla olması düşündüğün kadar kötü değil sadece ciddi bir ilişki için uugun zamanda değil adam seninlede sonu olmayacagını düşündüğü bişey için kendini kısıtlamak istemiyor kimlik arayışında gibi düşün
Bende artık olacağını düşünmüyorum ama hayatıma da kimseyi almıyorum erkekler neden bu kadar hızlı ilerliyor
o adımları görmene rağmen hala bitiremiyorsan senden olmaz
Hayır dönse affetmem kendime yediremem mesela ben hayatıma kimseyi almadım bu kadar basit ve kolay bir şekilde kendime zaman tanımak hissettim erkek neden hemen başkasına koşar
Benim öyle bir durumum yok çünkü sevgilim olmadı ama sana bir tavsiye geçmişi dönüp bakma sen zararla çıkarsın
Geçmişe dönüp bakmıyorum insan ilklerini kolay kolay unutamıyor gelse affetmem ama içten içe kırgın bir özlem hissediyorsun
Aynı duyguları düşünüyoruz sanırım.
Sende mi ayrısın
Benim birileri dengemi bozdu.
Ne zamandır
Bir süredir
Üzüldüm
Başkalarıyla tanışmış ama tuhaf tarafı kimse onun gibi bir daha hissettirmeyecekmiş gibi geliyor bana.
Benimki de öyle üstelik benimle beraberken yargiladigi türden kızları eklemiş hesabina hayatına ne diyelim
Ne kadar uzundu ilişkiniz
3 sene
Sürekli görüşür müydünüz
Evet
Biz sürekli görüşemiyorduk ama beni çok sevdiğini düşünüyordum meğersem öyle değilmiş
Geçer kuzum zman sadece
Zamanımı vermek istemiyorum 3 ay oldu
Geçmiş yandı bitti kül oldu uzatmaaa
Ya mesele geçmiş değil insan senelerini geçirmiş birini kolay kolay unutamıyor hele bide ilkinse gerçekten öyle affetmem 3. kişi girmeseydi affederdim ama ayrı olsak bile kızlara koşan birinden bir şey bekleyemem mesela ben neden koşmadım ben neden aylardır hayatıma birini almadım
Senin için ultra mega olan şeyler karşındaki için değersizse umursamayip hayatına devam etmek zorundasın onu da aklından kalbinden her şeyden çıkarmak zorundasın hem kendine hem hayatına büyük saygısızlık yapmış olursun
Ya gün içinde umrumda olmuyor bazen aklıma geliyor güzel anılarımızı hatırlıyorum sadece ayrıldıktan sonra tanıdım gerçek yüzünü 3 senedir tanıyamamışım
O güzel anılar da bitti kendine güzel anılar edinmeye başla farkında değil misin senin dışında kimsenin umrunda değil
Kimsenin değil farkındayım neyse ki 2 3 güne üniversitem açılıyor kafam dağılır daha çok kendime gelirim umarım
Boş kalma kafanı meşgul edecek bir şeyler bul bir süre sonra senin de umrunda olmayacak takıl hayatını yaşa çok erken her şey için
Belki de öyledir haklısın kendime dönmelıyim ama öyle gün içinde gerçekten umrumda olmuyor aklıma gelmiyor ara sıra sadece
Ara sıra olur ama dışarıya yansitmadan kendi içinde bitirmen senin için daha sağlıklı olur
Adını bıle unuturum
Senelerini geçirmiş çoğu ilkini yaşamış birini de mi
Helal valla keşke bende öyle olsam
Umarım
Bende hata yapan karşı taraftı
Mesela biz senelerdir beraberdik bana bir sürü söz vermişti evet dedim tutar sözünü ayrıldıktan sonra benle beraberken yargıladıgı türden tüm kızları eklemiş
Aynen aynısı yaptı Allaha havale ediyorum ya başka bir şey demiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?