Kızlar boşanıyorum yaşım 25 evde değersizleştirme desen var ilgisizlik desen var her şey var her şeyine göz yumduğum hatta gözümün içine bakıp seni kaybetmekten korkmuyorum diyen bir adam vardı sustum ama benim tek bir hatama beni silen hatta aldattın diyen bir adamla karşı karşıyayım şimdi kendimi geliştirmek tekrar kendimi sevmek istiyorum önceliğim para kazanmak önceden paraya zerre önem vermezdim ama hayatımdaki adam bugün alacak verecek konusunda beş bin lira da sadakam olsun deyince anladım bazı gerçekleri kafama dank etti hem onu pişman etmek hem de hayatımı değiştirmek istiyorum ve daha yeni evliyim evliliğimizin 10. ayında boşanmaya gitti ama 1 yıl dolmadığı için beklemedeyiz ve ben bir an önce harekete geçmek istiyorum benim gibi süreçten geçen kızlar varsa bütün tavsiyelere açığım biraz ilgi biraz sevgi diye bütün her şeyimi önüne sermiştim şimdi ise içimde sırf bana inanıp güvenmediği için sevgim günden güne azalıyor bu yola nasıl başlayabilirim
10 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, yaşadıkların için o kadar üzüldüm ki ama 25 yaşında bu toksik yükten kurtulduğun için senin adına çok umutluyum 🥺❤️
Seni hiç hak etmeyen biri için değerini sorgulama sakın. Şimdi en büyük intikamın kendi başarına odaklanmak olacak ✨
Önce finansal özgürlüğün için küçük bir iş veya eğitim adımıyla başla. Kendi paranı kazandıkça özsaygın ve enerjin tavan yapacak, gör bak 💅
Senin için en büyük dönüm noktası ne zaman başladı peki, kalbin biraz olsun hafifledi mi? ☕💖