Kızlar, boşanıyorum ve hayatımı sıfırdan kurmak istiyorum; nereden başlamalıyım?

Kızlar boşanıyorum yaşım 25 evde değersizleştirme desen var ilgisizlik desen var her şey var her şeyine göz yumduğum hatta gözümün içine bakıp seni kaybetmekten korkmuyorum diyen bir adam vardı sustum ama benim tek bir hatama beni silen hatta aldattın diyen bir adamla karşı karşıyayım şimdi kendimi geliştirmek tekrar kendimi sevmek istiyorum önceliğim para kazanmak önceden paraya zerre önem vermezdim ama hayatımdaki adam bugün alacak verecek konusunda beş bin lira da sadakam olsun deyince anladım bazı gerçekleri kafama dank etti hem onu pişman etmek hem de hayatımı değiştirmek istiyorum ve daha yeni evliyim evliliğimizin 10. ayında boşanmaya gitti ama 1 yıl dolmadığı için beklemedeyiz ve ben bir an önce harekete geçmek istiyorum benim gibi süreçten geçen kızlar varsa bütün tavsiyelere açığım biraz ilgi biraz sevgi diye bütün her şeyimi önüne sermiştim şimdi ise içimde sırf bana inanıp güvenmediği için sevgim günden güne azalıyor bu yola nasıl başlayabilirim
Kızlar, boşanıyorum ve hayatımı sıfırdan kurmak istiyorum; nereden başlamalıyım?