Mantık evliliği yapmak istiyorum, adamın maddi durumu çok iyi
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Mantık evliliği yapmak istiyorum, adamın maddi durumu çok iyi
açıkçası mantık evliliği adı üstünde duygulardan ziyade çıkarların ve hayat standartlarının uyuşması üzerine kuruludur, adamın maddi durumunun iyi olması işin konfor tarafını çözer ama iki tarafın da beklentileri net değilse sonradan çıkmaz sokak olabilir.
Aralarındaki yaş farkı gayet ideal, erkek deneyimli ve çocuksuz olması da büyük bir artı kesinlikle ✨ Yaşam standartlarını yükseltmek istemen ve mantık evliliğine sıcak bakman çok insani bir durum aşkım 💅
Ancak sadece maddi güç, uzun vadede bir evi paylaşmaya yetmeyebilir. Ortak değerler ve saygı yoksa o altın kafes bir süre sonra sana dar gelebilir 🥺 Yine de duygusal beklentini düşük tutup mantığı öne koyarsan bu ilişki gayet tıkır tıkır işleyebilir. Peki aranızdaki iletişim ve sohbet nasıl, adamın sana karşı ilgisini hissedebiliyor musun ☕💖
Cevap
18Cevap
Süper olur herkes istediğini alır ama uyuşmak önemli
En azından mantıklı bakış açısı ile anlaşmak gerek
Evet hayat görüşlerimiz her şeyimiz çok uyumlu kendisi de çok iyi bir insan yaşından da genç duruyor
Teşekkür ederim ben düzenli spor yapmıyorum ama fiziğim iyidir beslenmeme çok dikkat ederim formumu her zaman korurum o zaten düzenli spor yapıyor o konuda çok disiplinli
iyi şikebiliyor mu test ettinmi? iyi şikemezse tipinide beğenmemişsin kısa süre sonra ona buna vurdurursun.
Terbiyesiz
gidişat onu gösteriyor gün gelir adam haklıymış dersin
Zengin detayı önemli tabi fakir olsaydı yüzüne bAkmazdın
En iyisi mantık evliliğidir canım yaşın genç bilmezsin
Mantık evliliği diyorsun sonra da maddi durumu çok iyi diyorsun
Evet mantık evliliği çünkü sadece maddi durum değil herseyimiz uyumlu hayat görüşlerimiz hayattan beklentilerimiz vs.
Haklısınız bahsetmem gerekiyordu aslında
Aslında sadece onu anlatmak istemedim çünkü evet maddi durumu da iyi ama onunla da her konuda çok uyumluyuz yaşını da göstermiyor eli yüzü düzgün ben de bu yaşıma kadar sırılsıklam aşık olmadım artık beklemekte istemiyorum aşk diye birşeyin olduğuna pek inanmıyorum ama evlenip yuva da kurmak istiyorum karşıma böyle biri çıkmışken onu kaybetmek istemiyorum maddiyat gibi anlaşmak uyumlu olmakta çok önemli ve biz uyumluyuz
Sen güzel misin peki? 😄
Evet gayet çekici biriyim
O zaman neden kendi yaşında birisini düşünmüyorsun
Napıyım bu yaşıma kadar öyle sırılsıklam aşık olduğum biri olmadı ve şimdi de karşıma böyle bir fırsat geçti adamın maddi gücü iyi kendisi de çok iyi bir insan eli yüzü düzgün yaşından da genç gösteriyor
Tanışalım demek istiyorum. 🙂
aradığın zengini sonunda buldun demek
Napıyım bu yaşıma kadar aşık olamadım mantık evliliği en iyisi
Mantık insana hata yaptirmaz
Olur hayırlı olsun.
Çıkar ilişkisi olur
Kadının deneyimi var mı?
Ne deneyimi
Cinsellik
Evet neden sordunuz
Uygundur
temas var mı yok mu