Farkında mısınız bir erkeksizlik var?

Savaş Sanatı'nı okumaya başladım adeta erkek kafa yapısını anlatıyor. İstediğin şey için karşı tarafı savunmasız kıl sonra başarılı sayılmak için kolay savaş kazan. O sırada karşıyı taciz et rahatsız et yıldır vs. vs. Erkek düşmanı olmayıp ne yapacağız. Dünya kadın erkek ilişkilerine bakınca erkekler önce sorunu çıkarıp sonra çözümle gelip senden bravo bekliyorlar. Bunu bugün otobüste düşündüm. Oturan amcaya bavulum çarpacaktı, dönemeçte hızlı bir refleksle kurtardım. Bkz. erkeklerdeki kahramanlık sendromu bkz. Peter Parker. Örümcek Adam (nefret ederim) o sırada kadınlara önce karşındakini düşün diye amelece bir (amele en azından karşılığını alıyor) bakış kodlanıyor. Çok zengin bir aile tanıyorum hayvancılıkla uğraşan ve nicesi. Kadın telefon kullanmayı bilmiyor sadece hayvan bakıyor ve çocuklarına. Eşi güzel döneminde çocuk yapmış sonra kadını tamamen boşlamış. Kadın kilolu vs. Klasik köylü kadınımız, erkeği pavyona vs. para yedirir. Eş ayrı o* ayrı zihniyeti. Bence adam aldatıyordur. Kadın çok depresif geliyor bana. Neyse işte biz böyle tiplerin çocuklarından (zengin) ne gibi bir "eşlik" performansı bekleyeceğiz ki adamın annesi damızlık, ona göre bu normal. Tiksinç tiksinç hayatlar... erkekler keyif p* olmuş. Kore'nin 4B hareketi çok yerli yerinde. Bugün 2 kadın arkadaş yaptım. Kadınlarla anlaşmak o kadar kolay ki ama erkeklerin arkadaşlığı aşırı saçma. Hep bir toksik hep bir sevimsizlik. Kadınların arkadaşlığı tedirginlik içerir. Erkeklerinki art niyet, kimse fikrimi değiştiremez. Erkekler arkalarından 4 saat konuşuyorlar birbirlerinin

Farkında mısınız bir erkeksizlik var?