Sırf aileye karşı mahcup olmamak için, boşanmayı göze alarak evlenmek hata mı olur?

5 yıl süren bir ilişkim var, karşı tarafın ailesi ve arkadaşları erkek arkadaşımın eski sevgilisi ile evlenmesini istiyor, bu durum beni çok rahatsız ediyor ve artık öyle bir noktaya geldik ki ben hâlâ o kızı unutamadığını düşünüyorum. Yakında evleneceğiz ama içimde öyle kötü bir his var ki tarif edemem. Erkek arkadaşım bir dediğimi iki etmez ama sosyal medya hesaplarında beni paylaşmaz, şimdi de Twitter'da birkaç paylaşım yapmış, paylaşımlarda bir sıkıntısı olduğu belli. Birkaç gün önce de kendimi toparlamam, bazı şeyleri düşünmem lazım ama asla seninle veya ilişkimiz ile ilgili değil demişti. Olaya geliyorum, çevremdeki herkes ilişkiyi biliyor, ben artık ondan başkası ile olamam, yani evlenmekten başka çarem yok, aileme olmadı da diyemiyorum. Boşanmak için evlenirsem hata mı etmiş olurum, en azından aileme evlenince değişti diyebilirim

Sırf aileye karşı mahcup olmamak için, boşanmayı göze alarak evlenmek hata mı olur?