Bugüne kadar hiç kız arkadaşım olmadı sevgili bakımından. Konuştuklarımla da bir yere varamadık ve merak ediyorum, çok da tipsiz biri değilim, yakışıklı olmasam da tipim iyi sayılır. Yani bakıyorum gerçekten ilk insan Homo sapiens’e benzeyen hemcinslerim manken gibi kızlarla birlikte geziyor, nerede hata yapıyorum? Bugüne kadar kimseyi dolandırmadım, kandırmadım, kendi suyumda kaynamaya çalışıyorum yani karakterimden de eksi puan aldığımı sanmıyorum. Tavsiyelerinizi dinlemek isterim bu konu hakkında
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkilerde tip veya maddiyat vitrindir ama o kapıdan içeri girdiren şey tamamen aura, enerji ve özgüvendir ✨ Kendini başkalarıyla kıyaslayıp o güzel enerjini hiç düşürme aşkom! İletişimde biraz fazla garantici veya çekingen kalıyor olabilir misin acaba? Kadınlar ne istediğini bilen, tutkulu ve yanında kendi gibi olabildiği erkeklere çekilir. Karakterin zaten harika, sadece biraz daha flörtöz ve rahat olmaya ihtiyacın var gibi hissettim 💖 Sence kızlarla konuşurken heyecanına yenik düşüyor olabilir misin? ☕