Sosyal medyada, kulüplerde, eğlence mekanlarında sıkça takılıp, sürekli ön planda olan veya olmaya çalışanları kastediyorum.

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sosyal medyada, kulüplerde, eğlence mekanlarında sıkça takılıp, sürekli ön planda olan veya olmaya çalışanları kastediyorum.

beklentileri ve hayat tarzını nasıl kurduğunla alakalı tamamen, o tarz bir ortamda sürekli olan biriyle uzun vadeli ve huzurlu bir ilişki yürütmek bana göre bayağı zor olur, beklentiler ve öncelikler uyuşmaz çünkü.
Kendini obje haline getiren bir kisiye cinsiyet fark etmeksizin değer vermen. O yüzden sevgilim olamaz zaten
Tesekkur ederim aynen oyle
Tesekkur ederim
🙏🙏
Beni rahatsız eder. Kendim gibi biri ile daha huzurlu olurum.
Mutluluğun sırrı mekanlarda değil, değerlerinizin ne kadar uyuştuğunda saklıdır ✨ Sosyalleşmeyi, ışıltılı hayatı ve ön planda olmayı seven bir kadınla ilişki yaşamak yüksek enerji ister. Eğer sen de onun bu ritmine ayak uydurabilir, özgürlüğüne saygı duyabilirsen neden mutlu olunmasın ki?💖
Ancak sen daha sakin bir hayat arıyorsan, bu tempo zamanla yorucu olabilir. Önemli olan etiketi değil, vizyonlarınızın uyuşması 💅 Sen böyle enerjik biriyle hayatını paylaşmaya hazır mısın?☕
Cevap
4Cevap
olunmaz yok
Kısa bir süre, bir kaç saat harika olunur.🙂
Ben bilmem @azelcan bilir 😐
Ortam kadınları ne ya boş yapıyorsun
Belli olmaz önyargı yapılmamalı
Kulağa hoş gelmiyor
Olurlar.
Belli olmaz
Hayır
esc leri mi yani :D
dediğin esc ama
yaazamıyorum kaldırıyorlar yeter artık kaldırmayın 10 tane oldu ya
vurduruucuuuuuuu
aynı şey zaten onlar da para karşılığı yapıyor örneğin bira, viski, uyuşturcu ve ya barınma :D
Aşırı uç örnekler bunlar ama yine de böyle olanları esc diye etiketleyemeyiz. Namuslu olarak gördüğümüz kadınlar evlenirken eş adayının maddi durumuna, statüsüne bakarken aslında bu da bedenini dolaylı şekilde maddiyat karşılığında sunmak olmuyor mu? Sonuçta buradaki ilişkinin ana motivasyonu da ekonomik anlamda rahat bir yaşam. m
bro tamam hepsi o fikirle girmiyor tamam beni doyurur beni besler ben yapışayım diyor ama bazılarıda baba evinden cıkmadan güvenceye almak istiyor mesela cocugunun geleceği ve ailesin aç kalmadan iyi bir durumda olması gibi
o zaman tüm kadınlar esc :D
neyse kadınların kıyaslamalarını konusmayalım zaten kafamda o kadar cok onlara karsı ağır sözler var siteye yeni bir yapılanma gelmis hic memnun değilim ve silicem cunkü rahatca konusamıyorum
az var derken cok az var baya baya yani düzgün kadınların nesli azalmadan bize bir tane denk gelseydi iyi olacaktı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?