Erkek kızla buluşmak istiyor düşünün, kız da köle olmadığı için IBAN'ına para istemiş, doğru mudur? Yoksa buluşma sadece kahve yemekten ibaret midir sizce, tüm masrafları karşılar mı, erkekler adabı nasıl olmalı sizce
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kimse bedava şey istemiyor karşılıklı memnuniyet olmalı da Kimse görüşmede tanimada niye ibana para göndersin yeme içme bunlar lafı bile olmaz ıban girince kötü niyet vardır karşılıksız para
Bulusma niye beleşe k
Beleş değil her şey karşılığı vardır
Evet karşılamalı. Sonuçta adamın kızla buluşmaya ihtiyacı varsa, kızın da adama bir ilgisi yoksa sırf para alırım diye görüşecekse iban atıp para isteyebilir tabiki. Ayrıca yeme içme vs tabiki erkek karşılamak zorunda bu durumda
yeme içme ztn hiç girmiyorum onu erkek bi zahmet karşılasın ayrıca kız bulduğu iicn parasını almalı ztn köle mi kız da kullanılmak kimse istmeez sonuçta
Öyle tabiki. Ama iban atınca yanlış anlaşılabilir belki parayı alıp hiç gelmeyecek buluşmaya
Karşılar ama karşılıklı olarak bir iyilik yapman lazım 😂
Yani kız da köle değil neden bedava bulusssun hersey karsıklıklı anlayışlı olmak iyidir
Yani karşılık derken ondan bahsetmemiştim de başka bir bakış açısından bakarsan anlarsın 😆
Aşkom bu nasıl bir mantık, gerçekten şok oldum şu an! Buluşmak bir güç savaşı veya finansal bir alışveriş değildir ki 💖
İki insanın birbirini tanıması için bir fırsattır. İlk buluşmada centilmenlik edip hesabı ödemek tatlı bir jest olabilir ama doğrudan IBAN atıp para istemek ilişki dinamiğini çok yanlış bir yere taşır 💅
Aşk dediğin karşılıklı değer vermekten geçer, böyle şartlar koymaktan değil ✨
Sen bu konuda ne düşünüyorsun peki, sence de biraz abartı değil mi? ☕
Cevap
7Cevap
Peki bu buluşmada neler olacak, sadece çay kahve yemek için bir buluşma mi
Yok çay kahve değil daha fazla masraf olur ozmn
Hah
Masrafın ne önemi var, para harcamak için değil mi? Hayat kısa tadını çıkarmak gerek
Niye IBAN istiyor ki zaten evinden alayım diye teklif ediyorum, evine de bırakacağım onun dışında hesap derdi benimleyken olmaz yani..
Ben isterim inan çünkü her önüne gelen istiyor diye buluşamam mecbur elini taşın altına koucak
Diğer türlü de erkek için ben fedakarlık yapıyorum bulusma kötü geçince masraf benden cıkcak ama bunu düşünen yok
Yol masraf ztn artı yemek kahve masraf bunlar da erkek ödemedi desek, gerçi ödese de yetmez vakit kaybı en azından kız geldiği icin para atılmalı esek mıyım buluşayım yok abi kimsenin şeyini kaldıramam ben genelde para almadan buluşmuyorum
Ya şimdi İban olsa garanti olur çocuk geldi sonra yok cüzdan unuttum şu oldu bu oldu elin oğlu hepsi aynı değil bilemezsin
Garanti olmadan gidilmez sonraa binbir numara senin o dediğin binde bir denk gelir
Alnında mı yazıyor hesap ödeyeceği en düzgün tipler bile dengesiz oluyor
İnsan sarrafı mıyız nerden bilelim o yüzden herkesle buluşulmaz
her şey yerine göre değişir ilk tanismada bende para vermem tabiki
Buluşmayı erkek istediyse para vermek zorunda kölesi mi awk
Ne alaka şimdi ilk bulusmami
İlk buluşma da olsa erkek kızı çağırıyorsa 500 de olsa bi para vermesi lazım araba mı çağır kullan at
Bencil insanlarla buluşulmazzz
Dediğin çok saçma bence tanıştıktan sonra dediğin olabilir ama
Kız buluşmak zorunda yani senin mantığına göre taksi çağırsan o bile parayla gelir ak erkek istiyo diye gelmek zorunda mj
Buluşmaya gelince taksi parasını veririm gidincede veririm ama böyle lap diyede kimseye para atılmaz
Kullanmış oluyorsun kızı sen istedin diye gelmek zorunda değil kıza ayrı da para vermen lazım kimse senin kölen değil ayıp bişi
Sen kafayimi yedin tanımam etmem kızı ne olduğu belli değil
Ozmn buluşmaya çağırma tanımadığın kızları kölen mi sandın
Sen ne iciyorsun Allah aşkına
Ona bulusma degil kıralama denıyor bu dediğin sekılde olursa
bedava buluşunca kiralama olmuyor mu
Bedava bulusma diye bir tanım mı uydurdunuz? İki kişinin birlikte vakıt gecırmesi maddi bir kazanca bağlanması gerekmıyor omurgalı olmak bir tercih
Kes sesini kız buluşmak zorunda mı
Haddini bil küstahlık yapma bulusmak zorunda olmayan bulusmaz erkek icinde kadın icinde bu gecerli bulusmak icin para bekleyen hayatlarında hic bir basarısı olmayıp parazit gibi yasayan kadınlar ki sende onları savundugundan o katagoride görüyorum yalnız basına rüzgarlı havada ayakta duramazsınız hadi şimdi elinizin altındaki embessillere fatura ve giderlerinizi ödetmek için sağdan devam edin
Asla ibana para atmam vereceksem elden verırım ve her türlü yeme içme de de sıkıntı yok ama ibana atmam
Kız da istemeye hakkı var elden vercem diyenler binbir sııkıntı çıkarıyor yok cüzdan unuttum bilmem ne herkesin ipiyle kuyuya inilmez
Tercih meselesi saygı duyarım benim de her zaman yaptığım ve tercih ettiğim bu
Bu kız gece benle uyuyacak mı? Sadece buluşma yemek mi?
Bulusma niye bedava olsun
Bi buluşmaya hiç şansı yok. Yedirp içirip cebine para koyup göndericez yani.
oldu aw bir kahve içip 2 saat havadan sohbet için para mı vereceğiz? ne güzel taktikmiş. skilmeden escluk bu :D
kız da köle ya taksi bile parasıyla geliyor
Senin zevkin icin kız niye enayi mü buluşmak zorunda mı yok
zekaya bak ya ahahah erkek köle mi oda taksi parası veriyor? kafede seninle kahve içmenin neresi zevke giriyor aw ya? s*ktirgit gelme o zaman. zorla mı kendinde sosyalleşmek bir aktivite yapmak için geliyorsun. hele hele
ya birde parasını vereceksem senin kezban triplerinle niye uğraşayım aw? :D :D o parayı farklı bir karıya veririm s. ksoya yatırım direkt sıfır sıkıntı czxkjzcxkjx
Buluşmak isteyen erkek zaten bi zahmet karsılıcak yemek dışı para da vermesi şart
İban atmak saçma sana hediye almasını söylersin
Ayn knk ailevi sorunları ortaya açar sonra
Bi*ex misin?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?