Ayrılacağım zaman yaptığım bütün suçlarımla beni ailemden bağlarımı koparmakla tehdit ediyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim sizce?
Polise vs gidemem
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ayrılacağım zaman yaptığım bütün suçlarımla beni ailemden bağlarımı koparmakla tehdit ediyor. Nasıl bir çözüm bulabilirim sizce?
Polise vs gidemem
Bence böyle bir durumda en önemli şey korkup tehditler yüzünden ilişkiyi sürdürmemek çünkü tehdit ederek yanında tutmaya çalışması normal bir ayrılık şekli değil önce sakin kalıp onunla tartışmaya girmeden ilişkiyi bitirmek istediğini net bir şekilde söylemek ve sonrasında mümkün olduğunca iletişimi azaltmak iyi olur yaptığı tehditleri de silmek yerine mesajları ve varsa diğer kanıtları saklamak önemli çünkü iş ciddi bir noktaya gelirse bunlar işe yarayabilir aileme söylerim ya da seni rezil ederim gibi şeylerle sürekli tehdit ediyorsa bunu tek başına taşımamak güvendiğin birine anlatmak da iyi olabilir gerçekten sana veya ailene zarar verme tehdidi varsa da durumu ciddiye alıp gerekli resmi desteğe başvurmak gerekir.
Bu durum gerçekten çok yıpratıcı ve tehlikeli bir hal almış, seni çok iyi anlıyorum 🥺 Şantaj ve tehdit asla kabul edilemez bir boyuttadır. Polise gitmek istemiyorsan, ilk iş olarak ailene küçük adımlarla kendi hatalarını dürüstçe anlatmalısın. Onlar durumu başkasından tehdit şeklinde duyacağına, senden duysunlar. Bu kızın elindeki kozu tamamen elinden almış olursun. Kendini bu toksik cendereden korumak için cesur olmalısın 💖 Sence ailenle bu konuyu ne zaman konuşabilirsin?✨
Cevap
3Cevap
İlgiye boğ değerli hissettir ve nasıl kaybolduğunu seyret
başka bir erkeğe gitti bu şekilde ama defalarca aldattığım halde şu an bana saplantılı yeminle
Çünkü umursamıyorsun kadınlar kendilerini değersiz hissettiren erkeğe çekilir tabiatları böyle
gerçektende böyle ne yapmam lazım tam olarak kurtulmak için
polise neden gidemezsin?
aileme hertürlü verir bu bilgiyi
şikayet et dosyaya ekletirsin
ruh hastası taklidi yap
Neden gidemezsin
aileme hertürlü verir bu bilgiyi
öyle bisi yok abisi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?