Konserde göz göze geldiğim o efendi ve yakışıklı adamı bir daha nasıl bulabilirim, sizce o da benden hoşlandı mı?

Kızlar size bir şey anlatacağım ama ben hâlâ etkisinden çıkamadım 😭 Geçenlerde annem, babam ve kardeşlerimle beraber bir konsere gitmiştik. Konseri dinliyoruz, tam yan tarafımda bir adam vardı. ADAM 😭. Ama adam o kadar yakışıklıydı ki... Hani yakışıklılığı gerçekten bir tarafa bırakıyorum, o kadar efendi bir duruşu vardı ki. Böyle hayatınızda görürsünüz ve ben bu insana her şeyimi emanet ederim dersiniz ya, aynen öyle bir güven veriyordu.
Hayatımda bu kadar güven veren, bu kadar tatlı, bu kadar güler yüzlü birini gördüğümü gerçekten hatırlamıyorum. Bir de çok eril, erkeksi, baştan çıkarıcı bir tarafı vardı ama aynı zamanda inanılmaz kibardı. İkisi nasıl aynı anda oluyordu bilmiyorum ama çok farklı bir havası vardı.
Konserdeki diğer erkekler ne bileyim, cıvık cıvık oynuyorlar, birbirlerinin üzerine çıkıyorlar, bağırıyorlar, küfür ediyorlar falan... Bu adam ise hiçbir şey yapmıyordu. Kendi hâlinde duruyordu. O kadar ağırbaşlı ve efendiydi ki 😭
Üzerinde mavi bir gömlek vardı, altında da siyah bir pantolon. Yanında da 45’li yaşlarda falan bir arkadaşı vardı.
Sonra sürekli yan tarafına bakıyordu, benim olduğum tarafa doğru. İlk başta arkalara bakıyor herhâlde dedim ama sonra baktım vee o bana bakıyordu, defalarca bakmıştı hem deee. Ben de ona bakmaya başlayınca birkaç kere, 5-6 kez göz göze geldik 😭 Ama yanımda annem babam olduğu için sanırım benimle konuşmadı. Zaten ben de çok utandım. 🥺
Bir de bakışları o kadar güzeldi ki... Beni rahatsız etmemeye çalıştığı o kadar belli gibiydi. Böyle dik dik bakmıyordu, bakıyor ama sanki rahatsız etmek istemiyor gibi hemen çekiyordu gözünü. Çok tatlıydı gerçekten.
Sonra yanında duran arkadaşı da galiba onun bana baktığını fark etti. Bir ara arkadaşı siz isterseniz öne geçin dedi. O an çok dikkatli baktı banaa.. Ben de utandım, hayır dedim.
Kızlar ben bu adamı bir daha görmek istiyorum gerçekten 😭 Hatta o kadar farklı bir his bıraktı ki bende. Hayatımda hiçbir insana bu kadar çok çekildiğimi hatırlamıyorum. Allah’ım bir daha karşılaştır nolur
Konserde göz göze geldiğim o efendi ve yakışıklı adamı bir daha nasıl bulabilirim, sizce o da benden hoşlandı mı?