Konserde gördüğüm o efendi ve yakışıklı adamı bir daha nasıl bulabilirim, sizce o da benimle konuşmak ister miydi?

Ailemle beraber bir tane konsere gitmiştik şöyle bir şey oldu ben annem babam ve kardeşlerim gitmiştik sonra biz böyle konseri dinlemeye devam ederken tam yan tarafımda bir adam vardı ama adam o kadar yakışıklıydı ki hani yakışıklılık gerçekten bir tarafa bırakılabilir o kadar efendi bir duruşu vardı ki yani her şeyinizi emanet edebilirsiniz o adama eminim bundan ben hayatımda bu kadar güven veren bu kadar edepli bu kadar güzel yüzlü çok yakışıklı ve eril bir tarafı da kibar bir tarafı da olan hayatımda hiçbir şekilde böyle bir adam gördüm mü hatırlamıyorum bu adam sürekli yan tarafına bakıyor benim olduğum tarafa ama arkalara bakıyor gibi ama bana da şöylesine bakıp geçiyor ha ben de ona bakmaya başlayınca biz böyle kaç kere göz göze gelmeye başladık ama yanımda babam annem olduğu için sanırım benimle konuşmadı ama o kadar güzeldi ki yani o kadar güzel bir hissi vardı ki ben bu hissi gerçekten bir haftadır üzerimden atamıyorum çok tatlı çok güzel çok yakışıklı ve çok efendi bir adamdı konsere gelen diğer erkekler ne bileyim cıvık cıvık oynarken ne bileyim birbirlerinin üzerine çıkarken bağırırlarken küfür ederlerken o hiçbir şekilde hiçbir şey yapmıyordu yani çok çok güzel bir adamdı üzerinde mavi gömlek altında siyah bir pantolon vardı daha sonra yanında da bir tane bunun arkadaşı vardı 45'li yaşlarda sonra bu adam sürekli o adamın bana baktığını görünce siz isterseniz öne geçin dedi ama o hep benim arkalarıma daha sonra bana bakıyordu. O kadar efendiydi ki bakışlarıyla rahatsız etmemeye çalışıyordu.. Ben de utandım hayır dedim ama o adamı bir daha görmek istiyorum gerçekten hemen evlenmek istiyorum o kadar tatlı bir adamdı ki hayatımda hiç onun gibisini gördüğümü hatırlamıyorum çok farklıydı keşke konuşsaydık keşke sohbet etseydik biraz ne bileyim ben çok onunla konuşmak isterdim ve hayatımda hiçbir insana bu kadar çok çekildiğimi hatırlamıyorum ve bakışları bile o kadar güzeldi ki sizce konuşmak isteseydi konuşur muydu? Allah'ım bizi bir daha karşılaştır.
Konserde gördüğüm o efendi ve yakışıklı adamı bir daha nasıl bulabilirim, sizce o da benimle konuşmak ister miydi?