Hemen karşı çıkmayın arkadaş, kalanlar var
Konuşması aynen böyle, rahatsız edecek şekilde
Nasılsın diye sorduğumda "iyi sen"
Nasıl gidiyor diye ise "güzel senin"
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hemen karşı çıkmayın arkadaş, kalanlar var
Konuşması aynen böyle, rahatsız edecek şekilde
Nasılsın diye sorduğumda "iyi sen"
Nasıl gidiyor diye ise "güzel senin"
Cevap
3Cevap
Pasif bir ilişkide yurutuyor
O nasıl oluyor daha detaylı söyleyebilir misiniz lütfen?
Olsanda olur olmasa da derlerya öyle iste
Çok soğuk ve itici geliyor cevapları biraz daha samimi olamaz mıydı
Arkadaş kalmanız sevgili tadında devam ettirmez ilişkiyi
Biliyorum oyuzden değil arkadaş gibi bile davranmıyor çok soğuk kendini kasıyor resmen
Ya arkadaşlığı öyledir bugune kadar fark etmemişsindir o yönünü ya da artık bı cimarim yok olsada olur olmasada diyerek yoluna bakıyordum
Kendisi arkadaş kalmak istemişti böyle yaparaktan zorla tutuluyor gibi davranınca arkadaş bile kalmak istemiyorum bende haklımıyım
Bu zaten bir arkadaş kalma yolu gibi görünmüyor değer verdiğin kadar iyi biri değil gibi
Halimi hatrımızı sorarız dedi yakın olmasakta bu ne şimdi duvarla konuşuyorum sanki ne yaptığını anlatmıyor sadece güzel diyip kesitirip atıyor ve arkadaş kalma yolu değilde ne olabilir?
Bilemem ama böyle arkadaşlık da goemedim
Bende eskisi gibi sevgili olalım diye uğraşmıyorum da çok kasılıyor dediğim gibi ben yoluma bakıyorum bu gidişle böyle konuşmaya devam ederse cevap bile vermem
Uzaklaş bakalım tepkisi ne olacak
Ona yazı yazıp sonlandırmak mı iyi yoksa hiç mudahale etmeden umursamayıp ve yazması dahil olmak üzere cevap vermemek mi hangisini yapmalıyım?
Ne yaparsan yap bişey yazma genelde en saçma şeydir o son hele uzun mesajlar akışına bırak ve iletişimi kesmeye odaklan eğer peşinden gelme egilimi gösterirse taktiktir yaptığı uzaklaş ve selam bile verme eğer gidisene sesi çıkmıyorsa zaten hicbiseyiniz kalmamis demektir tamamen çıkar hayatından
Tekrar yazdığında cevap vermemeliyim değil mi
Her şekilde sonuç bu a çıkıyor tercih senin
Tamam ekliydi bende bişey demeden çıkarmalımıyım güzel dilek dilememe gerek yok bence değilmi direk silerim tamam
Ne dilek dile ne sil eğer kalması seni rahatsız etmiyorsa artık yok kabul et ve yoluna bak
Yazmasada haddini bildirip engellerim büyük ihtimal içimde kalmasın çok yanlışmı olur bunu yaparsam
O senin dedğin gbi yapıyor buyuk ihtmal
Yanlış olur bazı şeyleri içinde halletmeyi bilmelisin
Silersem gücsüzmü dururum? Varlığım kalsın benim nasıl ilerlediğimi görsün değilmi?
Doğru
İçimde halederim sadece egosunu kırmak için vazgeçilmez olduğunu söylemeyi düşünmüştüm çok egoist biri olduğu için alaycı şekilde konuştuğumda öfkelenmesini istedim
Ters teper dediğim gibi yap daha iyi gelecek
Tamam bunu kenara yazdım ne engelleyeceğim nede konuşacağım umursamaz tavırla onun egosunu kırmış oluruz zaten
Hadi bakalım hayirlisi
Çok teşekkür ederim tavsiyeniz okadar iyi geldi ki gerçekten ne yapacağım konusunda kararsızdım en yapacağım şey son cumlelerimi kurup engeleyecektim sonra dedim bende ona yaşatıcağımı bilrm
Artık hayatına odaklan düşünme bunlari
Busefer karşılaşırsak sürekli silmek zorunda kalacağım bende görmek istemiyorum onu
Tamam düşünmeyeceğim çok teşekkürler
İyi geceler
İyi geceler
Düğünlerinize çağırın karşılıklı oynayın
Normal
Aşırı soğuk arkadaş kalmak isteyen oydu halimi hatrımı sormak istiyomuş sormasa daha iyi böyle yapacaksa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Eski sevgiliyle arkadaş kalma fikri kulağa hoş gelse de pratikte dengeler hemen değişebiliyor aşkom ☕ Geçmişin getirdiği o duygusal yükler yüzünden insanlar genelde mesafe koymayı seçer. Sana verdiği bu kısa ve soğuk cevaplar, aslında sınırı koruma çabası 💅
Bence bu durum çok normal çünkü aranızdaki o eski romantik bağ kopmuş. Seni kırmamak için cevap veriyor ama beklenti oluşturmak da istemiyor 🥺
Peki senin onunla iletişimde kalmak istemenin asıl sebebi ne, gerçekten sadece arkadaşlık mı? ✨💖
Kırmamak için mi 🤣
Gülmüşsün ama gerçekten öyle aşkom! Adam ne tamamen yok sayıyor ne de içeri alıyor, tam bir kalkan çekmiş 🙈✨
Yedekte tutuyor mu diyelim yoksa