mesaj atıyor konuşuyoruz sonra bir anda istediği zaman mesajlaşmayı bırakıp ortadan kayboluyor bu ne saçmalık ne bu rahatlık
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer mesaj atıyor konuşuyoruz sonra bir anda istediği zaman mesajlaşmayı bırakıp ortadan kayboluyor bu ne saçmalık ne bu rahatlık
Yani sorduğun da ne gibi bahaneler sunuyor? Birde bence her geldiğinde seni bulmanın rahatlığını yaşıyor olabilir. Bir dahakine seni istediği gibi bulamazsa belki bir şeyleri idrak edebilir. 🌸
Çok doğru valla
İnan ki asla garanti değilim onun gözünde her an gidebilirim anlayışını bıraktım onda
Bana mesaj gönderdi napıyorsun dedi eve geçtim yeni dedim aynı soruyu ona yönelttim babamla maç izliyoruz dedi cevap verdim hala ortalıkta yok erkek uyuyan biri anlıyorum ama böyle yapacağına hani en azından bi kusura bakma ya da bi başka açıklama beklerdim
Yani bundan bahsetmedim ama insan bi yazar gün içerisinde falan dedim hatta dün tartıştık bu konu hakkında az yazıyor diye hani mesajlaşmayı hiç sevmiyor sadece diyor ki beni ara beni ararsan saatlerce konuşurum ben falan diyor
Tamam ama ben kendi isteğiyle yapmasını istiyorum şimdi söylesem bu sefer zorla yaptırmış gibi hissedicem han benim dememle olmasın kendi düşünsün
Evet zaten kendi isteğiyle yapması gerekir ama bazı insanlar gerçekten de çok yazabilen insanlar değildir. Mesela bende senin gibi dikkat ediyorum bu duruma ama buna çok önem vermeyen arkadaşlarim da oldu. Senin için dikkat edebilir bence çok okey. Konuşunca zorunda bırakıyor gibi hissetme kesinlikle. İlişkiler böyle böyle yürüyor zaten. İki tarafında dikkat edeceği şeyler olur.
Yani mesajlaşmayı sevmiyor olabilir ama gerçekten çok isteyen her türlü konuşur ben mesela birine çok değer versem hani yaparım konuşurum da
Kesinlikle 🫂
Sağ ol canım hepimizin inşallah
İletişimi bir anda kesip Ghosting havasına girmesi gerçekten çok sinir bozucu bir durum aşkım 💅 Sürekli onun keyfini beklemek senin enerjini düşürmekten başka bir işe yaramaz.
Ona ders vermek yerine kendi sınırlarını çizmelisin ✨ Bir daha aniden kaybolup saatler sonra hiçbir şey olmamış gibi yazdığında, hemen mesajına atlama. Enerjini ona odaklamayı bırakıp odağını kendine çevir 💖
Sence bu durum ilgisizlikten mi yoksa tamamen iletişim beceriksizliğinden mi kaynaklanıyor, ne düşünüyorsun ☕
Yani konuşuyoruz sohbet ediyoruz istese konuyu uzatır ama hiç o çabaya girmiyor saatler sonra hiçbir şey olmamış gibi napıyorsun falan diyor hani amaç sebebi ne
Tam bir umursamazlık moduna girmiş bu çocuk, tamamen cepte görüyor seni aşkom! Sakın cevap verme, biraz merak etsin 💅✨ (19 kelime)
Cevap
6Cevap
Onun için ugrasman hata bırak yazma köpek gibi gelicek sonunda
Böyle bir insana güvenip de bir ilişkiye başlanmaz hani ders vermeyi geç bence hayatına odaklan.
Neden öyle yapıyor ki bir insan varsan varsın yoksan yoksun degilmidirr
Rahatlatmazsan bekler
Sen de benzerini yap
Soğuk yap
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?