7-8 aylık bir ilişkimiz var, çok kavgamız oldu ama artık soğuyorum, davranışlarından yavaş yavaş oluyor. Bu geçici bir his mi yoksa hiç geçmez mi?
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 7-8 aylık bir ilişkimiz var, çok kavgamız oldu ama artık soğuyorum, davranışlarından yavaş yavaş oluyor. Bu geçici bir his mi yoksa hiç geçmez mi?
Geçmez. Battı balık yan gider hesabı, batan titanic misali. Bi cacık olmaz. Ve tam yazarken gördüm aşağıda yorum yapan arkadaşa o kadar hak verdim ki… şükür benim o kadar yılım gitmedi ama insan bittikten sonra kendine kızıyor ve acıyor boşa giden zamanına emeklerine yanıyor. Çöpe attığın bozuk yemeği kurcalayıp kurcalayıp yemek gibi insanı gittikçe daha da hasta eder böyle ilişkiler. Kendimi boşu boşuna bu kadar üzmüşüm dedirtiyor insana ve büyük bi enayilik hissi bırakıyor
çok haklısın kuzenim de karşına çıkacak daha iyi şansları kaçırıyorsun dedi galiba takıntı yapıyoruz sevgi sanıp
Kesssssinlikle. Sadece ama sadece zaman kaybı ve kısmetleri kaçırıyorsun. aynen kuzenin çok haklı. bizim durumumuza düşme kendini kurtar. Bi de insan o kadar zaman emek harcadım gözüyle bakıyor belki düzelir mi diye düşünüyor ama olan oldu ders diye düşünüp önüne bakacaksın.
İlişkilerde o birikmişlik hissini çok iyi anlıyorum aşkım. Bende süreç genelde yavaş yavaş işler; yapılan küçük hatalar, çözülmeyen kavgalar üst üste biner ve bir bakarız içimizdeki o heves sönmüş. 🥺
Eğer soğuma sebebi sürekli tekrarlanan kavgalarsa ve karşı taraf çabalamıyorsa bu his maalesef kolay kolay geçmiyor. Kalbin yorulmuş bir kere, çok normal. Peki şu an onun değişimi için bir umudun var mı, yoksa tamamen bitti mi senin için? 💖✨
Cevap
6Cevap
Benim soğumam 7 yılımı aldı. Çok pişmanım bu kadar senem gittiği için.
kötü olmuş ama en azından kurtulmuşsun canım
Yani zararın neresinden dönersen kâr demişler evet. Senin de soğumana neden olacak davranışlar ciddi ise düşünmelisin
Birden mesafe koyup uzaklaşsan bi ihtimal hata der geri dönersin ama ılımlı yabaş soğuyosan geçmiş olsun
yok insan kendine yapılan saygısızlıklara susunca öz değerini zedeliyor artık zor eskisi gibi hissetmem
Çabuk soğuma bir huyum var
Başkası vardır senin için
Geçmez soguduysan artık toparlayamazsin
Aşkın mi ağır basıyor nefretin mi tart bakalım
eşit gibi
Bende yaşıyorum bazen bunu ama vazgeçemiyorum da
evet takıntı bence
bir anda
Birden soğurum 😂
Yavaş yavaş
Birden
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?