Güncellemeler
1 sa
Soruyu gören yetkililer kategoriyi aşk ilişkileri ile değiştirirse sevinirim.
Güncellemeler
1 sa
İkilemde kaldığım için sormak istedim. Sanırım gerçekten kekoca bir düşünce.
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Kriterlerim ve düşüncelerim sağ olsun bu yaşıma kadar hayatına kimseyi almamış biriyim. Lakin hayatıma girecek olan kadın ile alakalı oldukça fazla düşünce ve hayallerim var. Bunlardan biri hakkında görüşlerinizi merak ediyorum. Olur da hayatıma girmeye değer bir kadın bulabilirsem ve onunla ciddi bir yola girersek, şöyle bir planım var. Ben boynuma küçük bir kelepçe dövmesi (bir kısmı şah damarını tutar gibi, diğer kısmının içinde kişinin adı) yaptırıp altına onun adını yazacağım. Onun da ayak bileğine minik bir kelepçe anahtarı olacak.
Sizce anlamlı mı yoksa biraz fazla mı?
NOT: Görsel AI tarafından üretilmiştir.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Düşüncenin arkasındaki bağlılık fikri anlamlı ama kelepçenin şah damarını tutması ve içine isim yazılması bana biraz fazla geliyor. Kelepçe romantizmden çok sahiplik ve tutsaklık çağrışımı yapabilir, boyun gibi görünür bir yerde isim dövmesi de ilişkiye gereksiz bir ağırlık yükler. Çok sağlam ve uzun bir birliktelik oluşursa ikinizin anlam verdiği daha zarif bir ortak sembol daha hoş olur. His güzel ama tasarım yeniden düşünülmeli.
Tasarım aslında bu şekilde değildi AI tarafından çizildi lakin en güzel yorumu siz yaptınız sanırım teşekkür ederim.
Rica ederim 🙏☺️
O kadar yorgunum ki o sayfa gitsin diye başka kategoriye taşıyacaktım yanlışlıkla shsjdkfl
Ya dövme yaptırmayı çok uygun bulmuyorum. Birinin benimle ilgili bişeyi dövme yaptırabilicek olması çok hoş evet ama o kadar yani ne ben ne de karşımdaki yaptırmasın. Benim için fazla ve biraz da şov gibi bilmiyorum fikrim de değişebilir 🤷🏼♀️
Aman aman dinlen biraz :) Teşekkür ederim bu arada.
Yani aslında dövme seven biri değilim lakin derin baktığında aslında çok anlamlı bir şey olacağını düşündüm. Öte yandan tabii ki şov gibi görünüyor olabilir. Bilemedim :) Hayatıma girecek olan kadın ile alakalı hayallerimden sadece birisi :)
sonrada yanılabilirsiniz o yüzden hiç gerek yok bence bir insana bu kadar fazla değer vermeyin sizi üzerler be abi
Sonradan bana da saçma geldi zaten :)
anladım ama lütfen pek değer vermeyin üzülürsğnüz
Yani bu güne kadar hayatıma kimseyi almadım. Bu benim kendi tercihimdi, kriterlerim buna etkendi. Yani hayatıma alacağım kişiyi dikkatle seçeceğim. Ama elbette dikkatli olunması gerektiğini biliyorum. Teşekkür ederim yine de :)
rica ederim
Aldatilip veya terk edilince boynunda izi kalacak insanlara bu kadar güvenmeyi mantıklı bulmuyorum herkes her şeyi yapabilir
Hayatıma alacağım kadını özenle seçecek biriyim lakin tabii ki kimsenin alnında yazmıyor iyi veya kötü diye. Ama zaten gereksiz geldi bana da sonradan
Ne kadar özenli seçersen sec insanlar değişebilir hickimseyi yüzde yüz taniyamazsin.
Umarım doğru kişi olur o yoksa fena üzülürsün.
Yani öyle arada böyle şeyler geliyor aklıma ben de sorayım dedim :) Sanmıyorum doğru kişiyi bulacağımı ama bakalım
Umarım bulursun , umudunu kaybetme
https://voca.ro/19FXq55Mw5rY
Sesin 😃
Yazmaya üşendim :)
Sesin güzelmiş, masallah diyim 😂
Bence güzel değil açıkçası beğenmedim
Doğru doğru. Düşünce olarak güzel gelse de şöyle bakınca bence tuhaf olduğunu gördüm :)
Seven kadın vardır belki bilemem ama kekoca
Sanırım doğru, ben de bu ikilemde kaldığım için aslında sormak istedim ama yorumlara bakınca öyle olduğunu düşünüyorum artık
Bilek ya da omuz kısmı olabilir de boyun cidden olmaz
Niye bilek uzun boğaz gibi duruyo dkfkd
:) :) GÜldürdün gerçekten öyle dikkatli bakınca. AI işte kafasına göre çiziyor
Bugün biri daha erkek bileği pylasmıs onu da benzettim aynı
Aşırı saçma abi ya
Demi bana da öyle geldi şimdi
boş iş
Aynen sonradan bana da öyle geldi :)
buradaki kızların yorumlara inanıyorsan romantik erkek kibar erkek vs kanma hepsi benim gibi kanka altına yatıyor
benim gibi b arzo
Yok hayır sadece insanların görüşlerini merak ettim o kadar :)
Kekoca.
Görselde evet gerçekten öyle duruyor. Düşüncemi tam anlatamadım :) Ama kekoca değil de biraz daha anlamlı olur diye düşünmüştüm.
gereksiz
Bana da sonradan öyle geldi
Abartı kral
Aynen sonradan bana da öyle geldi :)