Her gün günaydın iyi geceler yazan erkek ve aktif konuşan erkek artık aşık olmaya başlamış mıdır
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Her gün günaydın iyi geceler yazan erkek ve aktif konuşan erkek artık aşık olmaya başlamış mıdır
Sadece bunu demek sevgi göstergesi değil bence herhangi bir insana da günaydın iyi geceler deniliyor sevgi belirtisi daha ince detaylar da gizli
9 senelık bır ılıskıden cıkmıs konustugum cocuk onunla hep evlenmek ıstemıs hep emek vermıs kız yıne erteleyınce cocuk ayrılıyor ayrılıgının ucuncu ayında bız konusmaya basladık Şu an uc aydır konusuyoruz sevgılı olmak ıstıyor ama ben bu yuzden cekınıyorum sence olsa
Çok uzun bir ilişkiden çıkmış ve ilişki biteli ne kadar bunlar önemli
Ona karşı ilgisi sevgisi var mı çok fazla ondan bahsediyor mu
Gerçekten sevgisi bitti ise olabilir bazen o kadar uzun süre emek verip karşılığını alamayınca bitirir insan
Kalbini dinle
6 ay ayrı kalmıslar gordugum sadece duyhusal muzık calınca kapattırıyo onun dısunda sıgumus kızdan
Biraz zamana ihtiyacı var gibi ben olsam sevgili olmam hemen çünkü kalbi kırık ve yaralı sende onu arayacak büyük ihtimalle
Doner mı kıza sonradan
Yok ya zannetmiyorum dönmez dönse ne değişecek ki
Sende onu arayacak dedın ya ondan sordum
Yok öyle değil yarım kaldı ve uzun sürmüş bir ilişki o yüzden dedim ama belki de gerçekten bitti bilmiyorum
Ben mesela çabuk unutuyorum ama benim ilişkim yedi ay sürdü onun ki çok uzun bir zaman dilimi
Ama anlarsın sana olan tavrından ilgisinden bence
Kıza bu ılıskı ıcımde yara olarak kalıcak demiş
Her yara kabuk bağlar unutmaz ama alışacak
illa ki yine sevecek sevilecek sadece zaman lazım bir de onun da geçmişe takılı kalmaması
Ama asla dönmez dimi
Benim gördüğüm insanlar dönmedi erkekler dönmüyor hatta çoğu aşka küsüyor
O zaman sevmıyo
Güne seninle başlayıp günü seninle bitirmek istiyorsa radarına çoktan girmişsin demektir✨ Bir erkeğin rutinine girmek zordur ama bunu her gün aksatmadan yapıyorsa kalbinde kocaman bir yer açmış sana💖
Yine de sadece mesajlara değil, bu kelimelerin arkasındaki ilgiye bakmak lazım. Seninle gerçekten derin sohbetler ediyor mu, yoksa sadece alışkanlık mı?
Benim sevgilim de ilk zamanlar böyle sürekli iletişimde kalarak kalbimi çalmıştı✨ Peki bu mesajlar dışında seni daha yakından tanımak için çaba harcıyor mu? ☕
sohbet edıyor sorun su 10 senelık ılıskıden yenı cıkmıs 18 ıle 28 yasını o kızla gecırmıs ayrılıklarının ucuncu ayında bız konustuk Şu an 6 aydır ayrılar
Ayy bu detay olayı tamamen değiştirdi ama! On yıllık alışkanlıktan sonra bocalıyor olabilir, kalbini hemen kaptırma derim aşkom 🥺✨
Cevap
15Cevap
Hoşlanan insan sizi arafta bırakmaz, belki de sizi yara bandı olarak kullanıyor da olabilir...
9 senelık bır ılıskıden cıkmıs konustugum cocuk onunla hep evlenmek ıstemıs hep emek vermıs kız yıne erteleyınce cocuk ayrılıyor ayrılıgının ucuncu ayında bız konusmaya basladık Şu an uc aydır konusuyoruz sevgılı olmak ıstıyor ama ben bu yuzden cekınıyorum sence olsa
Bu insanla sevgili olsanız da kafanızda sürekli bir soru işareti olur, çünkü uzun bir ilişkiden ayrılmış
Ee o zaman evkenıp bosananlarla da kımse olmasın
Bu mantıktaysanız yaşayıp tecrübe edinin
Bu kıza doner mı bana asık olur mu
Bunlar bir gösterge degıl. Delı gıbı kıskanıyordu evime kadar bırakıyordu, eve gelince evdeyım dıye yazmadığım için trip yıyordum, her gün buluşmak ıstıyordu, benı görünce sarılıyordu beraber saatlerce evde sıkılmadan Çakır gecırebılıyordu, Hergün mesaj da yazdı ıyı geceler de diledi, rapor da etti her anını.. sonuç:
1. senınle cıddı düşünmüyorum hayal kurma
2. aldatıldım
Neden kımle aldattı ne kadar sure konustunuz yenı mı ayrıldınız
Eski mevzu. Fiziksel aldatmadı sanal kızlarla kadınlarla yazışıyordu.
6 ayın 3. ayında senınle bır gelecek düşünmüyorum dedı asilce bıraktım sonra yalvardı kokunu ıstıyorum dıye. Döndüm. Ve yıne bırakıldım. Kız arkadaşımla yemeğe gıderdım o da gelmek isterdı , işe başlamıştım herkesın avukatların Gbt sine bakmak için ısımlerını istedı. Madem sevmıyordun dusunmuyordun ilersını nıye manyak gibi benı kıskanıyorsun. Yani sevgi böyle bırsey değil sahıp çıkmak , emek saygı
Polis bırıyse kaç hemen 😄
Pekı sunu sorayım sana bu kısı 28 yasında 18 yasından 28 yasına kadar sevgılosı varmıs hatta evlenceklermıs bu yaz ama kız caymıs bu da ayrılmıs 1 ay acı cektım ama artık sogudum sevmıyorum dıyor kız baeısmak ıstese de ıstememıs ucuncu ayda onlar ahrılalo benle konusmaya basladı yemege cıktık uc aydır konusuyoruz o yenı ayrıldıgı ıcın ben emın degılım sence unutmus mudur
polıs degıl asagıda yazdıklarımı okuyup yorumlar mısın
Daha çok yeni seni yaranandı olarak kullanmaz umarım. Ama yarı yolda bırakılmış biri başkasına bunu yapar mı bilemedım , ama bildiğim tek şeysenın o masum ınanmanı bile alabılıyor erkekler. Sanmak acıtıyor. On yargıyla yaklaşma tanı , çık yemek ye. Gez. Bunlara odaklanma yaşa gitsin. Bak ben de çok kurcalayan bır tıpım öyle mı böyle mı olacak vs. karsındakını sıkma bogma akıla bırak temkinli ol ama yıne de
sunu merak edıyorum o kızı tamamen unutmus mudur tekrar gerı doner mı kız ıstemıs bu ıstemıyomus gorusmuslerde baya ama bu ıstememıs artık olmaz demıs sonra fıkrı degısır mı
bu arada yenı dedıgın 6 ay olmus ıste ayrılalı konusmuslar ara ara kız ıstemıs ama artık yazmıyor kızda enegellemıs
Erkekler genelde dönmez bitirdiyse kapanmıştır mevzu, kız hatalı çünkü
tamam o zaman benden gercekten hoslanıyor yara bandı vs meselesı yok
Kendine güvenir misin
Ve kendi aklınla hislerinle davran artık
Çok özgüvensiz ve başkalarının akıllarına ihtiyaç duyuyormuşsun gibi hissettim
Kendini hislerini dınle
Bu hayat senın
yanı emın olmak ıstıyorum senın dusuncen ne
Kimseye tam olarak güvenme ama şüpheci manyaklar gıbı kurcalama da fazla. Herkesten herseyı beklerım ben tecrübe.
Aşık abartı Olur elbette ama hoşlanıyor ya da sana karşı ilgili denilebilir
9 sene az buz bir zaman değil. İnsan 9 yılda bir şehir değiştirse oraya kök salar, kalbindeki alışkanlıkları ve anıları 3 ayda söküp atamazsın. Adam kötü niyetli olmayabilir, seni gerçekten beğenmiş ve sana samimi bir ilgi de duyuyor olabilir. Ama sorun niyetinde değil, zamanlamasında.
9 yıl boyunca evlilik hayali kurup sürekli ertelenen bir adam, şu an duygusal olarak aşırı aç ve yaralı. Farkında olmadan sendeki o samimiyeti, ilgiyi görünce 'hah işte aradığım huzur bu' deyip sana sığınmış olabilir. Yani seni yara bandı yapayım diye planlamıyordur belki ama ruhu o boşluğu kapatma telaşında olabilir.
Sana tavsiyem; kestirip atma ama hemen 'evet' deyip kendini o duygu fırtınasının içine de atma. Biraz zamana yay. Adam gerçekten senin kişiliğine mi aşık, yoksa 9 yıldır alamadığı o evlilik ve düzen hissini sende mi arıyor? Bunu anlamanın tek yolu zaman. Bırak biraz yalnız kalsın, kendiyle yüzleşsin. Karşında gerçekten iyileşmiş bir adam gördüğünde adım atarsın, öbür türlü onun geçmişinin yükünü sen taşırsın
Ayrılalı 6 ay oldu. Kız donmek ıstemıs ama donmemıs sogumus kızdan kıza ıcımde yarasın sen demıs ama artık bizden olmaz vs yazmıs korkum tekrar kıza donmesı cunku kız ıstıyor ancak kıza artık bızden olmaz baskası varsa konus bıle demıs bu duruma rağmen kıza donme ıhtımalı var mı
Senın hıssıyatın ne
Cocuk huzur arıyorum dıyor
Evet gözünü açınca ve kapatınca düşünüyorsa boş değil
Bu kişi yenı uzun ılıskıden ayrılmıssa 3 aydır konusuyorsak boyle ben Şu an sevgılılge tamam degılım sence benden baya hoslanıuor mudur
Durum su 10 senelık ılıskısı evlılık oncesı kızdan dolayo bıtmıs bu da 1 au cıddı acı cekmıs ama mantıkla davramıcam dıyıp bıtırmıs kıza ıste askı bıtınce ucuncu ayda ayrılılta benden hoslandı benşe uc aydır konusuyor sevgılı de olmak ıstıyor huzur arıyomus 6 ay oldu ayrıllaı tabı Şu an uc aydır konusuyoruz ama ılıskı suresı cok uzun oldugu ıcın emın degılım ne dusunuyosun
Kız artık onu sogutmus ama hatta kızdan hoslanan bırı vsrmıs kız buna demıskı benı baska erkeklere elınle ıtme bu da sey yazmıs baskası varsa gorus konus artık sejı kıskanmıyorım benı bekleme umudun olmasın
Mesajını okudum cocugu mı kararskz gordun kıza sen ıcımde bır yara olarak kalavaksın yazlıs
Yani bana ıyı ılgılı sevgılı olmakta istiyor. Ama işte mesela duygusal muzik artık dinleyemiyormus hala ıste aglamıs bır kac kere de kızla son gorusmelerde yarasın vs demıs cocuk ama sonra ozler mı kıskanır mı cok asıkmıs cocuk ama sogumus
Kızdan soğumus ama yaptıklarından sonra sogudum demıstı ozler mı sonra korkum su kız sessız kalırsa kızı ozler mı
Evet o kızı 10 sene cıddı sevmıs hatta ugruna olurum falan dıyomus sureklı ama en son demıskı ayrıldım sensızlıge alıstım artık senı ozlemuyorun vs demıs kız pssınden kostugu ıcın mj korkum su kız bırakınca ozler mı kızı
Mesaj da tartışmış olabilir insan sinirlenir söyler söyler ama kalbi bambaşka bir şey der orasını gereçten bilinmez ama 10 yıl evlilik planlarına kadar gidilen yarım kalan bir hikaye var bir taraf yarıda bıraksa diğer taraf bırakmaz sana soruyorm sen böyle bir hikayenin ortasında Nekadar mutlu olabilrsin
Nıye o kıza donmuyor pekı sevse kız ıstıyor donerdı artık sogudum sevmıyırum dedı tek korkum kız pesınden kosmayı bırakınca onu özler mi
Evet kesinlikle
Durum su 10 senelık ılıskısı evlılık oncesı kızdan dolayo bıtmıs bu da 1 au cıddı acı cekmıs ama mantıkla davramıcam dıyıp bıtırmıs kıza ıste askı bıtınce ucuncu ayda ayrılılta benden hoslandı benşe uc aydır konusuyor sevgılı de olmak ıstıyor huzur arıyomus 6 ay oldu ayrıllaı tabı Şu an uc aydır konusuyoruz ama ılıskı suresı cok uzun oldugu ıcın emın degılım ne dusunuyosun
10 sene mi oha
Bence hemen güvenme seni yara bandı olarak kullanır da olabilir yavaş yavaş tanımaya bak ve asla cinse… falan girme yoksa baştan kayıp edersin
ayrılalı 6 ay olmus kız yenı pesını bıraktı sence artık kıza donmez dımı
Bilemeyiz bazı insanlar biraz takıntılı oluyor böyle olan kaç kişiyi tanıdım dikkatli ol
kız mı takıntılı yoksa bu mu doner anlamadım
Görüşüyor musunuz
Evet. 9 senelık bır ılıskıden cıkmıs konustugum cocuk onunla hep evlenmek ıstemıs hep emek vermıs kız yıne erteleyınce cocuk ayrılıyor ayrılıgının ucuncu ayında bız konusmaya basladık Şu an uc aydır konusuyoruz sevgılı olmak ıstıyor ama ben bu yuzden cekınıyorum sence olsam mı
Sence neden benden hoslanıyor gercekten demekkı
Kız buna donmek ıstemıs bu ıstemıuor hatta baskası varsa konus benden umudn olmasın yazmıs
Burdan donmez artık dımı
Bunu dese bıle doner mı
Tamam donecegını ona zannetmıyosan konu ne bende donmez dıyorum
bu mantık kızlarda varsa herkese yazabilirim :D
Ama gorusuyoruz da
bende görüşürüm :D
Ya soyle hoşlandıgını ve sevgılı olmak ostedıgını soyluyor ama
9 senelık ılıskıden ckkmıs onlar ayrıllı 6 ay oldu bız 3 aydır konusuyoruz
sana ondan hayır gelmez.
neden
Hoşlanan erkek yazar
Bu erkek yenı uzun ılıskısınden ayrıldıysa uc aydır konusuyosak artık bana duygusu var mıdır
Duygusu varsa açılır yasa hıssettırır
Acıldı hoslanıyormus begenıyomus ama yenı ayrıldıgı ıcın cekınıyorum 10 senelık ılıskısı kızdan dolayı evlılık oncesı bıtmıs uc aydır konusuyoduz onlar ayrılalı 5 6 ay oldu
Özele gel istersen
Garanti degil
Neden
Degil , hic birseyin garantisi yok. Eski esimde bana atiyodu bak bosandik😅
Soyle bu kısı 9 senelık mı 10 senelık mı ne ılıskısımden ayrılmıs cocukta sorun yok tum suc kızda bu da artıl kız evlenmıyor dıye ayrılıyor uc ay sonra benden hoslanıuor Şu an onlar ayrılalı 6 ay oldu benle sevgılı olmak istiyor
Bu hikaye bana hic yabanci gelmedi.. neyse iste bak o 10 senelik kizada gunaydin demistir. Onun icin cok mana arama bir gunaydin mesajindan.. akisina birak gitsin
nerden yakın geldı. onlar ayrılmıs 10 senedır beraberler tabıkı dıcekler sevgılı olmak ıstıyor ben uzun ılıskıden ayrıldıgı ıcın emın olamadım sen ne dusunuyosun
Evet hoşlanıyordur
Yanındakiyle yaşar kalbindekiyle ölürsün.
Anlamadım bıtmıs artık kıza senden sıgudum demıs neden kalbındekıyle olsun bosananlarda var 10 sene onu sevdı dıye omur boyu ona mı asık olucak
Evet sever. Sen onaylanmak istiyorsun sadece. O seninle evlense bile aklında hep o kadın olacak.
Kıza senı artık sevmıyırum asık degılım yazmıs okudum ıcım soguk sana demıs
👍👍
Ne
Ana avrat küfretse bile hala onu seviyordur. Bazı ilişkiler olmaz, yürümez. Birileri hata yapar ve biter. Ama böylesine uzun bir ilişkinin unutulması mümkün değil. Düşünsene o 9 senede neler yaşadılar? Her şeyin ilkini birbirinde buldular. Kaç kez sevmiyorum, istemiyorum dediler ama ne oldu? Yine döndüler. Şimdi beşki de dönülmez bir yoldalar ama böyle bir ilişki asla bitmez.
O zaman bosananlar da sonra kımseye asık olamaz bu mantıkla
Hatta cocuk benı bekleme umudun olmasın baskası varsa konus demıs
Evlilik başka bir olay. Aynı evin içine girmek, orada yaşamak çok farklı. Ama onlar bile yeri geliyor birbirini arıyor.
Ya hu tamam, sen devam et. Seni vazgeçirmeye çalışmıyorum. Tadını çıkar ilişkinin.
Peki 6 aydır donmeyen adam sonradan doner mı kıza
Dönmeye çalışabilir ama dönemez muhtemelen. Birinde bitmese diğerinde biter ilişki anlamında.
Kız donmek ıstemıs baya bu ıstememıs sımdı bu artık ıstemez dımı
İstemez
Ee tamam o zaman bıtmıs nıye akkındakıyle olsun o derece sevse doner
Sıkılmıyor mu hergün 😆
9 senelık bır ılıskıden cıkmıs konustugum cocuk onunla hep evlenmek ıstemıs hep emek vermıs kız yıne erteleyınce cocuk ayrılıyor ayrılıgının ucuncu ayında bız konusmaya basladık Şu an uc aydır konusuyoruz sevgılı olmak ıstıyor ama ben bu yuzden cekınıyorum sence olsam mı
Kız aylarca kosmus gorusmusler ama donmemks hatta kıza sey demıs benden yana umudun olmasın baskası varsa konus gorus benı bekleme
Tamam ama ıste kız oteledıgı ıcın olmamıs kıza en son baskası varsa konus demıs bu adam artık sevmıyor demekkı donmez
Yahu cıddı yardım ıstıyorum. O benle sevgılı olmak ıstıyor xaten ama ben emın degılım bu sebepten kız kosmasına ragmen ıstekuyor artık sıgudum dıyorsa kıza baskası varsa konus dıyen erkek doner mı artık bu noktadan gercekcı ol
Benım 27 sunu soruyorum 6 aydır donmeyen adam sımdı nıyr donsuj
Eee sorun ne
Bilemem
9 senelık bır ılıskıden cıkmıs konustugum cocuk onunla hep evlenmek ıstemıs hep emek vermıs kız yıne erteleyınce cocuk ayrılıyor ayrılıgının ucuncu ayında bız konusmaya basladık Şu an uc aydır konusuyoruz sevgılı olmak ıstıyor ama ben bu yuzden cekınıyorum sence olsam mı
9 sene mi oha agir hasarli
Kızı ıstemıyor ama sogumus
Yok nefret ediyordur
Soyle bu kısı 9 senelık mı 10 senelık mı ne ılıskısımden ayrılmıs cocukta sorun yok tum suc kızda bu da artıl kız evlenmıyor dıye ayrılıyor uc ay sonra benden hoslanıuor Şu an onlar ayrılalı 6 ay oldu benle sevgılı olmak istiyor
Büyük ihtimalle
Aman diyim yara bandı olmada zaman ver bence biraz daha koşsun peşinden
kızı kafada bıtırmıs ama sogudum falan demıs hatalı kız baya da kosmus kız pesınden bu ıstemıyor sonradan doner mı kı kıza
Valla neler neler duyuyoruz okuyoruz inan hiç belli olmuyor
sogumus ama araya sogukluk gırmıs kafada bıtırmıs doner mı
Evet
Aklın varsa olmazsın 9 yıllık ilişkiyi ne ara yok sayıp atlattı seninle gönül eğlendirmeyi istemediği ne malum abi 9 sene ya 2017 den beri saka gibi bide inanion akalxox
2016 da mı ne baslamıslar hatta ıste 18 den 28 e kadar ama ılıskıde artık benı uze uze tukettı dıyor ama Şu an hala muzık dınleyemıyor onu fark ettım ama kız ıstıyor bu artık ıstemıyor kızda heralde daha yenı mesaj atmayı bırakmıs kafasında bıtırmıs yanı sonradan tekrar kızı ozler mı yazar mı kıza karsı ıcı sogumus senı sevmıyorum faln demıs sonradan durduk yere hıc konusmadan gerı ona asık olmaz sanırım
Ne desem boş sana
gercegı soyle soguyan adam ıstemeyen adam doner mı
Söylüyorum hala inanmion ilk yorumuma baksana hala arayistasin
tamam da kız ıstıyor bu bızden artık olmaz zorlama onumuze bakalım demıs
Tamam knk inanmaya devam et
Geri döner mi
Aşırı safsın ya seni uzerler
Yahu ıstemıyosa acıkca senden sogudum dıyosa kız bunun guvenını kırmıssa ve artık sevmıyorum demısse benımkı neden donsun donse kız ıstedıgınde donmez mıydı kız aylarca ugrasmıs
Ya reis benden nerden bilim 9 yıllık ilişki bu kendini onla mı kiyaslion sen 2 gunluksun Allah askina 10 senelik kocan gibi takıntı ettin
Kıza sey demıs baskası varsa gorus konus umudun olmasın bizden yana
Of knk sen harbi aqtalsin bu işler hemen bitmez kusra bakma saf insana gelemiyorum kendi düşen ağlamaz yara olmadan akıl baş etmez kolay gelsin bb
Anlamıyo musun kıza baskasıula konus benden umudun olmasjn demıs sevse bunu der mş
Kolay gelsin
Sadece sunu soruyorum boyle dıyen biri artık o kızı sevmıyordur baska erkekle konıs gorus dıuor resmej
Buna emin olsan burada sormazsın
Ilk kez ılıskım olucak ondan soruyorum
Kimse ilk aşkı ile evli değil zaten rahat ol
Bunlar 18 28 yas arası beraber olmuslar
hoşlanır
Kıvama gelmiştir
Ne demek o uzun ılıskısınden ayrılalı 3 ay olmus uc aydır da bız konusuykruz 6 ay oldu yanı baya bes sene ustu bır ılıskıden ayrılmıslar sorun olmaz dımı
Şu anda bir boşlukta düşünsene 5 yıllık bir ilişki bitmiş neden bitmiş bir de 5 yıllık bir ilişki neden ciddiye evliliğe gitmemiş
kızdan dolayı kız ertleeyıp durmus en sonunda bu da pes etmıs ayrılmıs
Bir de kıza sormak lazım hiç kimse benim hatam demez
sımdı sunu sana soruyorum benımle mutlu bır ılıskı asık olur mu bana yani
Bunu ben değil zaman gösterir
Hı hı.
Ne
Hayır
@Disiaslanımben kıs-kan-dın
Sana bagl8
9 senenin tahribati bitmez. kiz donse hemen doner
Anlamıyosun kız donme ıstemıs donmemıs ona artık guvenmıyırmus sogumus evlılık oncesı kız caymıs hatta kıza artık bızden olmaz baskası varsa konuş görüş demiş
Sebep bulunca birakmis gibi. Seks var mi
Yok kız evlılık oncesı caymıs
Saplamistir ona 9 sene illaki
Eee ne fark eder
Sana da istwr
Bitek bu yetmezzz
Ne olcak
Hareketleriyle anlarsın
Uzun ılıskıden cıkmıs 9 senelık 6 ayfır ayrılar uc aydır bız konısuyoruz sorun mu bu
9 sene de çokmuş
bende ondan emın olamıyorum sence sorun olur mu bu sene evlenceklerdı kız oteleyınce artık bu bırakmıs
Belki
neden
Arzuluyor olabılır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?