Sevgilimle mezheplerimiz farklı o sünni bir ailenin çocuğu ben alevi bir ailenin kızıyım onun annesi babası alevi kız istemiyorlar benim annem babam sünni damat istemiyorlar ama birbirimizi çok seviyoruz ve o kadar iyi anlaşıyoruz ki ne yapmamız gerekiyor sizce :(
Cevabın nedir?
+1 yılalevilik mezhep değildir.. İslam’ı benimseyen, Hz. Muhammed (sav) i peygamberi olarak tanıyan, Hak kitabı Kur’anı Kerim’i kabul eden, Hz. Ali’ye talip olan, On İki İmam’ların yolunu izleyen, kâmil (olgun insan) olmayı amaçlayan, sosyal kültürel inanç, tarikat dene bilir.. doalayısiyle din ve inanış bakımından bir farklılık yok.. bu dar düşünceye hapsedilen sevgi ve aşka yazık ediyorlar.. inşallah aileniz ikna olurlar..
14 Yorumla- +1 yıl
İnşAllah onlarda görürler gerçekleri..
- +1 yıl
inşallah.. her şey gönlünüzce olur...
- +1 yıl
sağol kardeşim Allah razı olsun
- +1 yıl
Allah sizden de razı olsun...
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 740 cevap paylaştı.
+1 yılilişkinizin detaylarını ailenize anlatmayın. Hatta bundan sonra beraber olduğunuzu bile bilmesinler. Kendi ekonomik özgürlüğünüzü kazandığınız zaman hala kabul etmezlerse kendi hayatınızı kendiniz kurarsınız. Para olunca her şey oluyor.
02 Yorumla- +1 yıl
kesinlikle haklısın ;)
- +1 yıl
EİG için teşekkürler.
ben de aleviyim sevgilim sunni ve beni tapar derecesine severdi 5 yillik iliskiydi hafiften evlilik baskisi yaptim ki o da hep hayalinin kurardi. Seni oyaliyor gibiyim, farkliliklarimiz var diyip cekti gitti bir haftaya dondu sozlenelim diye o kdar sacma bir durumduki cok asiri dindarlarsa iki kere daha dusun derim ask sevgi bazen gercekten yetmiyor. Hayatin gercekleri cok aci
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılişte böyle olunca görünce ben çok üzülüyorum gerçekten ciddiyim. birbirini seviyorsun bir ırk veya meshep farklılığı çıkıyor ya işte orda sinir oluyorum Allah yardımcın olsun
11 Yorumla- +1 yıl
teşekkür ederim :( ama ne yapacağımızı gerçekten bilmiyoruz
AI Persona’ya Sor
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
32Cevap
+1 yıldininiz bir ikinizde müslümansınız ancak mezhep farklılığı ileride sorun yaratabilir başıma bu tür olay geldi oradan biliyorum yarın öbür gün mezhebini değiştirmeni isteyebilir bunu göze alabilecek misin? aileni karşına alacaksın hatta bu durumda ama sevmek evet çok güzelde ilerisi biraz sorun olur ben onunla yaparım diyorsun arkana bakmadan git onunla
11 Yorumla- +1 yıl
ben yapabileceğimi düşündüğüm için bu yola girdim kardeşim ama düşüncen için teşekkür ederim haklısın bir yerde.
+1 yılMezhepler peygamberden sonra yanlış anlaşılmalar nedeniyle ortaya çıkmıştır. İlla bir mezhepe mensup olmak gerekmez ki günümüzde de zaten mezhep de geleneksel şekilde oluyor. Anne baban neyse o oluyorsun. Mezhebe değil kitaba göre yaşamalı insan. Bunu söyleyin ailenize. Ama muhtemelen fayda etmez. Son çare kaçırsın seni. En nefret ettiğim şey ama ancak öyle olur sanırım. Sırf mezhep yüzünden de sevenler ayrılmaz ki
01 Yorumla- +1 yıl
eski kafalar anlamazlar ki.. Saçma bir neden yuzundende bitmemeli guzel bir ilişki.
Aynı şey değil ama bir arkadaşım vardı bir gün bişey dicem dedi. Neymiş dedim,''aleviyim ben. bilmeni istedim. konuşmak istemezsen anlarım.'' dedi. Nolmuş yani aleviysen bunu mu sorun etcez dedim.
23 Yorumla- +1 yıl
arkadaşım çok bunu sorun falan etmıyorlar iş evliliğe gelınce hoopp orda dur dıyorlar..
- +1 yıl
öyle yapmayı düşünüyoruz bizde herşeyi yoluna koyup sonra ailemizin karşısına çıkacağız
Ugras vereceksiniz kabullenmeleri icin.. Baktiniz ne kadar cabalasanızda olmuyor kendi yolunuza bakacaksınız.. Aile rizasi elbet önemlidir ama baska secenek kalmıyorsa geriye sizde onlardan bagımsız hareket etmelisiniz..
12 Yorumla- +1 yıl
zaman herşeyi gösterecek..
Karşı tarafın mezhebinimi seviyorsun? -Yok. Eee o zaman sorun ne? Yarın öbürgün çocuğunuz olur oda kendi tercihini kendi yapar. Sonuçta ikinizin inancındada mezhep farklı olsa bile karşındakine saygı duy demiyor mu? O yüzden, sevdinmi gerisi boş şeyler.
00 Yorumla2 taraftan bir yeri boşvereceksin aynı sorunu bende yaşamıştım ve hala acısını çekiyorum ama yapacak bir şey yok herkes birbirine uymuyor
10 YorumlaBenim başımdan böyle bir olay geçmişti pek uzun sürmüyor bu tür ilişkiler üzgünüm ama en iyisi yol yakınken vazgeçmeye çalışmak.
10 Yorumla
+1 yılBu ne ya halâ böyle şeyler var mı. Teyzem de Alevi biriyle evlendi ama bizim aileden kimse sormadı kaç zaman sonra öğrenildi Alevi olduğu :S siz mutlu olunca aileler de mutlu olmaz mı
01 Yorumla- +1 yıl
benimde halam sünni birisiyle evli ve inanılmaz mutlular herkesten çok yani. Erkek arkadaşımın annesi kapalı bir gelin istiyormuş sebep bu sanırım
+1 yılne alaka ya böyle bişey mi kalmış. bende tunceli aleviyim. iki ablamın kocasıda suni hiç de böyle bir sorun cıkmadı
05 Yorumla- +1 yıl
onun ailesi çok sıkıntı alevi kız istemıyorlar.. tabi bu durumda beni istemezlerse babam annem sinirlenır siz istemıyorsanız bizde vermeyız derler.. :(
- +1 yıl
kapalı falan mı istiyolar?
- +1 yıl
evet :(
- +1 yıl
Allah icin kapan sevdigin adam icin degil :)
- +1 yıl
annem babam sıkıntı
Sonuçta aileniz evlenmeyecek siz evleneceksiniz. Sadece pişman olacağınız şeyleri yapmamanızı öneririm. Mesela bu sevdadan vazgeçmek gibi ya da ailenizi dinlememek gibi hangisi doğruysa buna siz karar verin. Mutluluklar dilerim :)
08 Yorumla- +1 yıl
işte bunu onlara anlatabilsek mutluluğumuzu istemeleri lazım :(
- +1 yıl
Erkek arkadaşım çok efendi çok terbiyeli efendi işinde gücünde gözü benden başkasını görmez sadık yalan soylemez asla boyle bir insanı ailemin sevmeyeceğini düşünmüyorum ama şu mezhep olayını da aşabilseydik :(
- +1 yıl
zaten o diyor ben sen olmazsan evlenmem diyeceğim aileme dedi bende aynı şekilde aileme soyleyeceğim çok zorlarlarsa..
- +1 yıl
sağol kardeşim desteğin için İNŞALLAH HERKES SEVDİĞİYLE BİRLİKTE OLUR..
Aşk İlişkileri konusunda 754 cevap paylaştı. Bence ayrılın, ne kadar sevsende kültür farkı aile yaşamınıza girer ve bomba gibi patlar
14 Yorumla- +1 yıl
Çok iyi anlaşıyoruz ama o konuda hiç sıkıntımız yok :/
- +1 yıl
Aile girince devreye birsürü problem çıkar, misal çocuk nasıl olacak hangi mezhepten olacak, senin ailen veya onun ailesi nasıl karşılayacak, ayrımcı değilim, ama evlilik konusu ikinizden çıkıyor, asla biz ailemizle mi evleniyoruz demeyin, burası türkiye cevap evet, o yüzden diyorum, evlenip boşanmayan sayısı çok az malesef
- +1 yıl
gerçekleri düşünmek çok canımı yakıyor çünkü onunla çok mutluyum..
- +1 yıl
Kendisi ile açık konuşmayı denesen bu konuları, çocuk kendisi seçsin diyebilirsiniz en fazla, ama ailelere kabul ettiremezsiniz asla, ve kötü tarafı ortada problem yokken problem çıkıyor, mantık biraz ön plana geçmesini tavsiye ederim bu konuda, çünkü vereceğiniz karar ileride çok pişman olmanıza neden olabilir
+1 yılbizim de farklı. istemeyecek olanlar umrumda değil sonuna kadar gideceğiz biz
11 Yorumla- +1 yıl
sonuna kadar gideceğiz Hayırlısı olsun hepimizin hakkında kardeşim.. Allah sevenleri kavuşturur inşAllah
Günümüzde halen böyle bir ayrım kaldımı bilemiyorum, bende aleviyim ama sunni birini sevecek olursam sonuna kadar mücadele ederim, sizde mücadele edin.
06 Yorumla- +1 yıl
Elimizden geleni yapıyoruz ama ailemizide ezip geçmek istemıyoruz :(
- +1 yıl
aslında eskiden şöyleydi biz aleviler sunni gelinler geldiğinde bir sorun çıkmıyor, ama alevi kızlarımız sunni kesime gittiğinde çok problem oluyordu, son zamanlarda bu düşünce kırıldı tabi büyük ölçüde, peki merak ettiğim sevgilinizin ailesi ne diyor neden istemiyor, Alevi demek Ali evi demek olduğu ve Hz. Alinin Hz. Muhammedin damadı olduğunu bilmiyorlar mı?
- +1 yıl
belki beni daha yakından tanısalar isteyecekler ama daha tanımadan kapalı gelin istiyorlar oğullarının mutluluğunu düşünmüyorlar çocugun psıkolojisi bozuldu ailesi yuzunden hiç bir şeyin kararını veremıyor kendı basına ailesi yuzunden herşeye annesi babası karar verıyor.. :/
- +1 yıl
Nacizane önerim sizde olan sorun mezhep ayrılığından daha çok kendisi karar verememesi, bu durum bence diğerinden daha vahim daha mücadeleye bile başlayamamış, ailesine istemeseniz de bir tanışın bile diyememiş buna bile ikna edememiş, buda bahsettiğiniz zarif kişiliğinden bunu anlıyorum ama mücadele etmeli.
- +1 yıl
ailesini karşısına almak istemıyor olabilir anlıyorum ama ayrılmakta istemıyor ne yapacağını bilmiyor
- Aşk İlişkileri konusunda 463 cevap paylaştı.
+1 yılaile büyüklerini devreye sokun sevgi geçi değilse.. ısrarcı olun.. oda ailesini ikna etsin sende..
01 Yorumla- +1 yıl
insanlar kafalarına bir mezhep sokmuşlar gidiyorlar anlatamıyoruz ki..
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenim durumumla ayni ayrukdik sevgili degiliz fakat birbirimizden kopmadik her dakika konusuyoz hala sevgilim gibi ama evlenemicez aileler engel oldu sonu nereye gider bilmem
06 Yorumla- +1 yıl
bizde bir ara bitirelim ama konuşmaya devam edelim dedik olmadı hala beraberiz yapamıyoruz hüngür hüngür ağladım omzunda onuda ağlattım ne o bensiz ne de ben onsuz yapabiliyorum :(
Cevap sahibi+1 yılAynen tatlim gercekten ayni durumdayiz cok zor bir durum cok iyi anlastigin biriyle evlenemicek oldugunu bilmek ne kadar zormus meger. Ama umarim sizin aileler sorun cikarmaz
- +1 yıl
ailesinden babası hariç herkes biliyor beni benmde sadece annem biliyor babam falan daha söylemedim ama babam beni gerçekten sevıyor umursuyorsa mutluluğumu bu ılışkıye onay verır bence...
Cevap sahibi+1 yılOyle olmuyo canim ya benimde babam beni onemser bence cogu kiz icin bu boyledir ama senin icin istemiyo asil fikir ayriligina duseriz falan diye istemiyorlar aileler
- +1 yıl
:( çok sıkıntı ya ne olacak bilmiyorum hiç
Cevap sahibi+1 yılZaman herseyin ilacidir
sizde yalan söyleyin sanki anne ve babalarınız hemen dini muhabbet yapıcak
06 Yorumla- +1 yıl
annesi dinine çok düşkün babası sol görüşlü ama annesi yol yakınken ayrılmamızı söylemiş resmen yıkılmıştım onu soyledıgınde :(
- +1 yıl
karşılarına çıkacağım ama annesinin tepkisinden çekiniyorum o derece bir kadın yani..
- +1 yıl
annesinede düşkün olması sıkıntı zaten.
Hangi çağda yaşıyoruz. Mezhepçilik kalkmalı artık ortadan. Bu ne böyle
11 Yorumla- +1 yıl
keşke keşke..
Sen evlenmeyi kabul ediyosan. O da istiyosa sıkıntı olmaz. Sunnilik de erkekler Alevi/Şii kızlarla evlenebilirler...
14 Yorumla- +1 yıl
evet duymuştum bunu da annesi fazla sıkıntı
- +1 yıl
ya çok düşündüm de becerebilirmiyiz :D
+1 yılEvlenin sen sünni ol alevilik meshep değil zaten ailene söyleme
40 Yorumla
+1 yılİşin içine aile girince sorunlar büyüyo. Kendi aranizda olsa cozersiniz ama anne babayla olan sorunlari cozemezsiniz
00 YorumlaBence artık bu gidişe son vermek gerek bunuda biz yeni jenerasyon olarak yapabileceğiz bazı şeyleri geride bırakmak gerek sahip çıkın birbirinize eski kafalı insanlara kulak asmayın derim
04 Yorumla- +1 yıl
o çok korkuyor ailesini kaybetmekten mücadele etmıyor
- +1 yıl
rest çekecek kadar sevmiyor demek ki.. Seven insan mücadele eder diye düşünüyorum
+1 yılmezhebinizi genişletin ikiniz de sığarsınız
51 Yorumla- +1 yıl
:D haklısın kardeşim valla
+1 yılkaçın :D kaç tane seçeneğiniz var ki.
12 Yorumla- +1 yıl
kaçmayı istemiyor erkek arkadaşım seni evinden telli duvaklı çıkarmak istiyorum diyor :/
- +1 yıl
siz iyice enteresan bir hal almışsınız. arkadaş evinden telli duvaklı değilde çoğu insan evladı olarak normal alsın normal şeyleri anormal durumlarda yapamazsın sonuçta.
Onyargilar başka da bişey değil. Alevi sunnilige değil insanlığa bakilmali
04 Yorumla- +1 yıl
insanlar at gözlüklerini çıkarmıyorlar malesef.. Herkes senin gibi düşünse keşke..
- +1 yıl
annesi kapanmamı ıstıyor ama bu seferde babam ve annem beni silerler ne yapacağımı şaşırdım :( herşey bu kadar mukemmelken saçma bir sebepten bitmesi çok acı olur
Yıl olmuş 2015 hala alevi sunni tartısmaları var arkadaş 😒
11 Yorumla- +1 yıl
bizlik bir sıkıntı yok kardeşim işte dıyorum ya aileler eski kafa
sonuçta orta yasak bir durum yok ama anne baba rızası da önemliiii. Siz en iyisi anne babaanızı ikna etmeye çalışın :)
02 Yorumla- +1 yıl
öyle yapıcaz :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılSizin durum =bizim durumDU, 5 yıl direndik ama olmadı Anlaşamadık da
02 Yorumla- +1 yıl
Direnebildiğimiz kadar direneceğiz
Cevap sahibi+1 yılhayırlısı olsun ne diyelim ama zaman geçtikçe daha çok bağlanıyorsun ve öyle ayrılmak daha kötü oluyor hem de zamanın geçiyor
Ailenizi dinlemeyin, birbirinizi seviyorsanız tamamdır. Nedir bu mezhebe göre insan ayrımı yapmak?
02 Yorumla- +1 yıl
şimdilik dinlemiyoruz zaten ama annesi dolduruşa getırır dıye çok korkuyorum sanki şeytanız biz ya nıye ıstemıyorlarsa :(
Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı. En uyuz olduğum ayrımcılıkların liste başı olsa gerek
04 Yorumla- +1 yıl
kaç tane birbirini seven insan bu sebepten ayrılıyorlar sonunda da sevmedikleri insanlarla evlenıyorlar bir ömür azap resmen
- +1 yıl
ben sevmekten ve mücadele etmekten sırf bir mezhep yuzunden vazgeçmem asla..
Sana bir tavsiye de bulunucam. Ayrı hayatlar diye bir film var muhakkak izle %100 bu işin içinden çıkacaksın.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılŞimdi böyle diyorsun herşey toz pembe lakin ileride sende olmayacağını anlayacaksın.
02 Yorumla- +1 yıl
:'(
- +1 yıl
Malesef üzüleceksin.
Aleiligi sunnuligi niye dert eder bu aileler. Nede cocuklarinin mutluluguna bakmazlar
04 Yorumla- +1 yıl
bizim mutluluğumuz onların umrunda falan değil bence onların tek dertleri onun ailesıyle benim ailem bir araya gelınce sohbet edemeyecek soguk olacaklar falan bnce tek dertleri bu
- +1 yıl
kafalar eski kafayı değiştiremiyorsun ki malesef..
Gönüller bir olsunda geri sorun değil..
10 YorumlaAbbooovv Sen = Ben :/
02 Yorumla- +1 yıl
:( sevenler ayrılmasın ya
Kaçıracak seni bu kadar
22 Yorumla- +1 yıl
bencede abi net yani
Kaçın sevginizden eminsenix
02 Yorumla- +1 yıl
eminiz kardeşim çok mutluyuz :(
Alevilik bir mezhep degildir sonucta dininiz islam
16 Yorumla- +1 yıl
ben asla ayrım yapmam alevi sünni diye ama ailelerin kafalar eski işte.
- +1 yıl
Ön yargılı yaklaşıyorlar ama bence daha tanımadan
- +1 yıl
kimse ailesini silemez silmemelide bence ama ikna edebilir bncede herşey onun elinde
+1 yılevlenin direk kimseye sormadan)))
010 Yorumla- +1 yıl
Herkes bunu soyluyor :D valla aklıma yatmıyor değil
- +1 yıl
yatsin siz evlendikten sonra bur sey yapamazlar)))
- +1 yıl
sadece silerler bizi :D
- +1 yıl
silsinler )))) bensevdigim kiz ateis olsa bile evlenip musluman yaparim)))
- +1 yıl
:D ne guzel ya
- +1 yıl
cok seviyorum ahahahaha o da seni seviyorsa direk evlenin direk hic zaman kayb etmeyin))) mutlu bir cift gormek insani mutlu ediyo)))
- +1 yıl
herkes bizim gibi düşünse keşke :)
- +1 yıl
bak gorursun bir de cocuk olsun torunlarini gormeye nasil geliyolar)))
- +1 yıl
:)) keşke keşke..
- +1 yıl
keske deme oyle olcak bak gorurssun
hıc sıkıntı yapmayın derim
02 Yorumla- +1 yıl
bizlik bir sıkıntı yokta birde bunu ailelere anlatabilsek..
Bunu sorun edenler utansın!
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle olmaz öyle bişey
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılCanım benim ki de italyan ben de ateşe koşuyorum.
01 Yorumla- +1 yıl
YAŞASIN SEVENLERİN MÜCADELESİ DİYELİM O ZAMAN :D
+1 yılpüff sünni ol bırak aleviliği :D
21 Yorumla- +1 yıl
birilerinin zoruna gitmiş anlaşılan :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıleğer seviyorsanız umursamayın mezhebi
01 Yorumla- +1 yıl
hemde çok seviyoruz..
dininiz bir ise sıkıntı yok
00 Yorumla
+1 yılolmicak...
biri sana gerçekleri söylemeli...12 Yorumla- +1 yıl
yapma bunu..
- +1 yıl
umarım bu sözlerimi aklında tutarak hareket edersin...
hemen basmışlar -... sanki görmedik duymadık...
sevginizdeki sadakatinizdeki birbirinize olan bağlılığınızdaki gücü %1 değil % 0,70
(yüzde bir diil yüzde 0.7de görüyomusun...
yani yüz kişideki o tek aşk sizinki mi tek aşk olma ihtimali bile diil...
1000 kişide ilk 7 olur musunuz...
Ozaman sen sünni ol
12 Yorumla- +1 yıl
ailem senden kapanmanı ısterler dıyor erkek arkadaşım kapanırım kapanmasına da annem babam beni siler anında
Sıkıntılı işler
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılIkna edebilirsin
01 Yorumla- +1 yıl
annesi kale duvarı onu yıkmak lazm :)
+1 yılNe olcak be
00 Yorumlao iş yaş canım..
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı