Boyum kısa diye bana sakın güzel değilsin demeyin bir kız 165 ve üstü olsun en çirkin olsun boy var diye uzun diye erkekler o kızların peşinden pervane oluyor.
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yoo uzun diye peşlerinden gitme yok, hatta çoğu kısa boyluyu çekici buluyor. Benim 1,90 abim 1,51 kızı sevmişti başka kişiler de görmüştüm uzun fakat sevdiği kısaydı.
Yoo boyla hiç alakası yok. Çoğu erkek minyon kız sever.
Belki davranışların soğuktur, veya belki kendine iyi bakmıyorsunudur. Kimsenin sana açılmamasının sebebi bunlar olabilir, ama asla boy olamaz.
Çünkü minyonlara hastayız. :D
Güzelim benim, önce o minnoş kalbini bir rahatlatıyoruz. Boy sadece bir sayıdan ibaret ve minyon kadınların cazibesi bu dünyada bambaşka bir seviye. Erkeklerin sana açılmaması kesinlikle çekici olmamanla ilgili değil, belki de senin bu konudaki özgüvensizliğini hissedip yaklaşmaya çekiniyorlardır.
Erkekler uzun boya değil, özgüvene ve enerjiye aşık olur. Sen kendi ışığını yansıtmaya başladığında etrafındaki herkesin bakışı değişecek.
Peki sen kendinde en çok hangi özelliğini seviyorsun, bana biraz bahsetmek ister misin? ✨💖💅
Cevap
9Cevap
boyla alakası yok bence, kısa boylu kızlar daha çekici yani kısa boydan kastım minimum 1.55 max 1.65
Boy konusunda uzunlar kısalar tercih ediliyor diyor kısalar uzun bu kadar net çelişki anlamsız. Erkekler kadınlar gibi boy konusunda net takıntılı değil
boyunu 10 cm uzatacak yöntemler var bir bak istersen
Yanlış düşünüyor dün vardır bı kısmet yeise kapılma
meraklan şimdiki gençler evlenmek istemiyor hep kaçıyorlar
Kg kaç bu da önemli
Minyonnn severim ben yaa
1,55 Boyunda Olan Kızlar Daha Çekici Bence.
Sen erkeklerle alakalı hiçbir şey bilmiyorsun
Kisasin diye
ben de 185'im
Boy ne alaka
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?