Şu anda üniversite birinci sınıfım 4 sene okuyacağım okulum bitsin, biter bitmez askere gidip bir kız bulup hemen evlenmek istiyorum artık
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bence acele etmemek en doğrusu, üniversiteyi bitirip askerliğini yapman güzel bir plan ama evlilik sadece “bir kız bulup hemen evlenmek” kadar basit değil. Önce birbirinizi gerçekten tanıyacağın, anlaşabileceğin ve hayatı birlikte kurmak istediğin biriyle karşılaşman önemli. Kısmetinde varsa zaten zamanı geldiğinde olur.
Kardeşim bu kadar net konuşma biri çıkar karşına belki bir sene sonra evlenirsin ya da nasibin kaderinde yazan her kimse belki 7 sene sonra tanışırsın her zaman en hayırlısını dilemek en güzeli
Gelecek için böyle net bir vizyon çizmen gerçekten çok tatlı ✨ Ama henüz birinci sınıftayken hayatın getireceği sürprizlere biraz alan bırakmalısın bence 💖 Okul yılları, kendini keşfetmek ve mükemmel anılar biriktirmek için en güzel zamanlar.
Aşk hiç beklemediğin bir anda, belki kampüste bir kahve sırasında seni bulacak ☕ Hemen acele etme, doğru insanla karşılaştığında zaten her şey kendiliğinden akıp gider 💅 Pekii, hayalindeki o doğru kişinin özellikleri neler, hiç düşündün mü? 🥰
Cevap
0Cevap
Neden
Neden olmasın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?