Sürekli stresli ve sinirli erkek arkadaşıma duygusal olarak nasıl destek olurum, yanında olduğumu gerçekten nasıl hissettiririm?

Çok sıkıntılı dönemden geçiyor kendisi, çok zor bir insan, sinirli bir yapıya sahip yani, ailesi ayrı dert iş yerindeki insanlar ayrı dert, sorumsuz insanlar. Bazen ofiste çalışıyor, bazen trafikte bütün gün araba kullandığı oluyor. Ödemeleri çok, kenara birikim yapamıyor yani, kafeye gitmekten başka bir şey yapamıyoruz. Bu günlerimiz de geçecek diye sabrediyoruz. Yeri geliyor, görüşemediğimiz zamanlar oluyor paradan dolayı, her şey üst üste geliyor. Ben onun hep yanındayım aslında, bunu biliyor ama bazen o kadar şey anlatıyor ki yaşadıklarına diyecek bir şey bulamıyorum. Tabi canım, haklısın, sen halledersin diyorum, bazen de şöyle böyle yap diyorum ama bu ona yetmiyor, istediği desteği göremiyor. Ya ona neler söyleyebilirim, nasıl yanında olduğumu hissettirebilirim? Ama bunu ben senin hep yanındayım, sen her şeyin üstesinden gelirsin diyerek değil, daha farklı ne yapabilirim?

Sürekli stresli ve sinirli erkek arkadaşıma duygusal olarak nasıl destek olurum, yanında olduğumu gerçekten nasıl hissettiririm?