Sizce ne yapmalıyım neden böyle oldu?

2 hafta konuştuk sonra buluştuk, bana çok ilgiliydi, beni görüntülü sesli arıyordu, birkaç defa bu şekilde konuştuk görüştük, benim için 1 saat yol geldi, sonrasında ben memlekete döndüm o ise evine döndü, birkaç gün bana yazdı konuştu fakat sonrasında mesajlarıma cevap vermedi, aradım açmadı, bir süre kendi halimde olacağım kendine iyi bak ailemle kavga ettim dedi, sonrasında ben yazdım fakat beni kendi halime bırak dedi, bir hafta sonra yazdı görüşelim mi yanına geleyim mi dedi, tamam dedim, ortak bir şehir belirledik Balıkesir’e gittik, ikimiz de 4 saat yol gittik görüştük 2 gün gezdik, geziden sonra bana olumsuz bir şey söylemedi eve dönünce 2-3 gün yazdı fakat sonrasında yine yazmamaya başladı aradım açmadı, en sonunda içimi döktüm numaramı sil karaktersiz dedim bir baktım numaramı silmiş, bu kişi benden 1-2 yaş küçük, gezide 600 bin borcu olduğunu ve psikolojik hap kullandığını öğrendim, durum bu şekilde, en son işe girecekti ne yaptı bilmiyorum, ben ise öğretmen olarak çalışıyorum, yorumlarınız nedir, ha bir de bu kişi yurtdışında yüksek lisans yapmış orada 11 ay yabancı sevgilisi olmuş sonra Türkiye’ye dönmüş iş bulamadığı için, yani neden böyle oldu yorumlar mısınız 1 ay oldu yazmadı bana

Sizce ne yapmalıyım neden böyle oldu?