Yazanlar konuşmak isteyenler hep başka bir niyetleri var, nasıl yapacağım bilmiyorum
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Soran sadece erkeklerden cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Bu biraz çıkmaz gibi görünüyor ama aslında sadece yanlış yerde arıyorsun. Uygulamalarda, sosyal medyada yazanların çoğu ciddi bir şey aramıyor, o yüzden hayal kırıklığı normal. Evlilik düşünüyorsan, önce çevrenden başla, arkadaşların, ailenin tanıdıkları, ortak etkinlikler, kurslar, gönüllü işler gibi yerlerde insanlarla tanışmak daha sağlıklı. Bir de niyetini baştan söylemekten çekinme, ciddi olan zaten anlar, olmayan kendiliğinden elenir. Acele etme, yaşın da müsait, doğru insanı bulmak zaman istiyor. Ama şunu da unutma, evlilik tek başına bir hedef değil, doğru insanla anlamlı, yoksa sırf evlenmiş olmak için yapılan evlilik daha çok yorar.
Bu biraz zaman meselesi doğru insan çıktığı zaman zaten o doğalında akan gelişen bir şey olur evlilik. Ancak genelleme yapmamakta fayda var bunu kadın erkek diye ayrımamak gerek kadınlar erkekler için aynı şeyi söylüyor erkeklerde kadınlar için bu çatışmadan daha ziyade doğru insanla eşleşmeyi aramak lazım.
Dua et, konuş, baktın kötü niyetli uzak dur, iyi olursa da tüm kriterlerine bak, ev geçimi yapacak birini kabul et
Bende düşünüyorum ama bir insana hemen iyi yaklaşmamızı beklemenizde yanlış gibi çünkü tek kullanılan sizler değilsiniz
Evlilik öyle pat hadi evlenelim ile olmaz ki önce tanışmak ve anlaşmak lazım
burada evlilik arayan yoktur genel olarak evlenmek isteyenler dususte
Uyumluysan eglenceliysen denemek gerekir?✅😇🌹
Genelde niyet hep
Oyle burada sosyal ortamda mantikli
Yazanlardan 1000/1 ihtimal vardır sadece çoğunluğu asla evlenme niyetinde değildir evlenmek istiyorsan öyle peşinden koşan insanların arasında arama bulamazsın
Bu düşünceyle tanışıp sana uygun kişiyle olman gerekiyor herkes aynı değildir şans vermen gerekir
Annene söyle ya da babana gerçi babaya da söylenmez herhalde 😁
Sende geldun buraya yazdun hemi ula
Evliliğin de niyeti o değil mi zaten
Bu siteden evlenilecek adam çıkar mı sence
sosyal medyadan bulmaya çalışma
Olabilir düşünmek serbest
Umarım güzel bir evliliğin olur
Seçici davran kanka
Dusunebilirsin hakkin
Görücü çağır.
Nerde yaşıyorsun ve kaç yaşındasın
Evlenmelisiniz