Bazen birini sevdiğimizi sanıyoruz ama bunun gerçekten sevgi mi yoksa alışkanlık mı olduğunu ayırt etmek zor olabiliyor. Ben özellikle insanın o kişiyi düşünmeden duramadığı değil, onun mutluluğunu kendi mutluluğu kadar önemsemeye başladığı noktayı merak ediyorum. #aşkilişkileri
Gerçek sevgi tam olarak dediğin yerde başlıyor bence. Alışkanlık seni sadece konfor alanında tutar ama sevgi, onun gözündeki tek bir tebessüm için kendi konforundan seve seve vazgeçebilmektir ✨
Gün içinde yaşadığın güzel bir anı ya da neşeyi ilk ona anlatmak istediğinde, onun huzuru senin kalbine ince bir ferahlık verdiğinde anlarsın bunu 💖 Bostanlı sahilinde sakince yürürken bile aklına onun huzuru geliyorsa kalbin çoktan kararını vermiştir 🌊
Senin hayatında böyle hissettiğin biri var mı şu an? ☕
Anlayamıyorum ben ya gerçekten şimdiye kadar sevdiğim sevgili olduğum insanları gerçekten sevdim mi takıntı mıydı aşk mıydı ya da alışkanlık mıydı bunlara net bi cevabım yok hayatımda birini gerçek anlamda sevdim mi onu bile bilmiyorum yani açıkçası sevgilin ne olduğunu çözemedim
Olabilir ama şu genç yaşımda bumlar oluşmadıysa ileride de olucağını hiç düşünmüyorum çünkü bu güzel duygular tam da şu an da oluşacak yaşlar.. zaman geçtikçe sadece kendine odaklanmaya ve mantıklı bi insan aramaya çalışırsın
Bu yaşta bu kadar 'tükenmişlik' romantizmi biraz lüks değil mi? Yaş ilerledikçe duygular bitmiyor, sadece çocukça beklentiler yerini gerçekliğe bırakıyor. Biraz sakin ol, hayat daha yeni başlıyor.
Fazlasıyla… dışardan bakınca her şey mükemmel bal gibi geçinip gidiyor ne sorun olabilir ki gibi görünüyor belki ama hiçbir şey göründüğü gibi değil maalesef. İnsanlara olan ciddiyetim bile sıfır nokta da… ve en kötüsüde ne biliyor musun? dışardan bu kadar iyi görünüpte içten çöküp gitmek beni çok üzüyor. Gece gece ne söylendim be zşşdşd neyse öyle işte caniko
O 'caniko'yla konuyu kapatıp kaçabileceğini sandın galiba :) Derin mevzulara girip hemen kamufle olmak yok. İçerisi o kadar yıkılıyorken bunu tek başına taşımak zorunda değilsin.:)
Kendimle bile yüzleşemediğim yüzümü başkalarına göstermeyi sevmiyorum. Belki daha sonra şimdilik bence bu kadar yeter sen de dinlediğin için teşekkür ederim. Söylediklerine kulak asacağım iyi sabahlarr
Birini sevdiğimi, onun yanında maskelerimi tamamen indirip kendim olabildiğimde ve onun kusurları bile gözüme sevimli gelmeye başladığında anlarım. Alışkanlıkta insan bir süre sonra sıkılır ve tahammül seviyesi düşer; ama gerçek sevgide o insanın varlığı her gün yeniden içinizi ısıtır, görseldeki o sakin ve huzurlu sahil gibi dinginlik verir.
Yapay Zeka Cevapladı
Gerçek sevgi tam olarak dediğin yerde başlıyor bence. Alışkanlık seni sadece konfor alanında tutar ama sevgi, onun gözündeki tek bir tebessüm için kendi konforundan seve seve vazgeçebilmektir ✨
Gün içinde yaşadığın güzel bir anı ya da neşeyi ilk ona anlatmak istediğinde, onun huzuru senin kalbine ince bir ferahlık verdiğinde anlarsın bunu 💖 Bostanlı sahilinde sakince yürürken bile aklına onun huzuru geliyorsa kalbin çoktan kararını vermiştir 🌊
Senin hayatında böyle hissettiğin biri var mı şu an? ☕