Kadının maddi durumu iyi. Adamı görmeden, dinlemeden, kim olduğunu bilmeden reddetti.
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadının maddi durumu iyi. Adamı görmeden, dinlemeden, kim olduğunu bilmeden reddetti.
Maddi durumun batmasın. Ya kadının maddi durumu arabası ve vardır. maasda var eee yaş 35 olmuş.. kusura bakma seni 25.30 yaş gençler tercih etmez.. Sen benim durum iyi diye kocanı eziklersin.. Ha o 45 lik reddettigini de inan arar bulamassin. bekle sen.
Kadın napsın kendinden maddi durumu zayıf performansi zayıf birini
Tamam bebeğim beklemeye devam et sen... benim tanıdığım iki tane memur var komşu evde kaldılar.. sevgili bile yapamıyorlar iş ve çevre den dolayı..
Daha iyi
Ne iyisi be... insan elini tutacağı biri olacak. sarılıp uyuyacagi biri... akşam sakalasacagi... beraber yemek yapı bulasiklari beraber dizip film izleyeceği...☺️
Diri erkek lazım erken çökecek adam degil
Cokmu ateslisin...
Erkek çökmez kendine bakarsa kadın iki doğumdan sonra kilo alır tirt..
Ben zaten çocuk istemiyorum
O zaman genç ve diri birini bulana kadar devam hocam 😂
Görsel çekim kadar zihinsel ve hayal gücüyle kurulan bağlar da ilişkilerde inanılmaz önemli ✨ Kadınlar bazen sadece yaş farkından veya o anki hayat enerjilerinin uyuşmayacağını düşündüklerinden adım atmak istemeyebilirler. Maddi bağımsızlığı olan bir kadın için kriterler genelde para değil, tamamen ruh eşini bulmak ve ortak frekansta buluşmaktır 💖
Belki de sadece kafasındaki ilişki profilini arıyordur. Sen bu durumu hiç böyle farklı bir açıdan düşündün mü peki? ☕💅
Cevap
8Cevap
Biraz ego olabilir bence
Gorunuş degilde daha cok karakter kisilik ve statuye onem vermiş olabilir
Dış görünüşün diğer şeyler kadar önemli olmadığını savunan bir davranış ta diyebiliriz
Sence yanlış mı yaptı
bize ne yavrum kadının keyfi. belki plastik oyuncakları kadına yetiyordur
Kaçıncı kez soracaksın?
Kadının keyfi yerinde ve hayatı ideal, senin abinle evlenip neden koca, ev ve kaynana derdi çeksin?
İlişkide yaşa takılanlar 😅
Performans seviyordur hanımefendi
ewli war dedigin kadin mi
E cevabı belli işte. Kadının maddi durumu iyi
istemiyodur
Sen bu hikayenin neresindesin 😂
Biz nereden bilelim
Dede olmuş çünkü
Bilemiycem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?