İlla p. c erkek mi olalım, bunu mu istiyorsunuz, yüzüstü mü bırakalım, sizi aldatalım mı, bunu mu istiyorsunuz, derdiniz ne
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Merak işte öylelerden yerler sonra gelip bizimde ömrümüzü yerler
Ben düzgün erkek seviyorum onlar daha tatlı ve nazik oluyorlar
Anlıyorum seni, kalbin kırılmış ve gerçekten dolmuşsun 🥺 Ama inan bana kadınlar karaktersiz erkekleri değil, ne istediğini bilen, kendine güvenen ve özgüveni yüksek duruşu tercih ediyor.
İyi niyet harika bir şey fakat bazen aşırı verici olmak karşı tarafa heyecansız gelebiliyor. Çözüm p. ç olmak veya aldatmak asla değil aşkım. Sadece sınırlarını koruyan, güçlü ve kendine değer veren biri olman yeterli ✨
Sen de ilişkilerinde sınır koymakta zorlanıyor musun, hiç böyle düşündün mü?💖
Cevap
1Cevap
İyi niyeti düzgünüm diye geçinen genelde özgüvensiz ve pısırık oluyor internette en çok bunların sesi çıkıyor küfür kıyamet durmazlar anlarsın ne kadar efendi olduklarını. Benim sevgilin öyle değil gayet sosyal özgüvenli ve düzgün bir adam
Ben açıkladım niye tercih edilmediklerini sessiz duran insanı kim niye merak etsin
Bilemezsin çok konuşanın anlatacağı dolu şeyler de olabilir konuşamayan birinden iyidir ne yapacaksınız göz göze mi bakacaksınız
Ya Allah aşkına mantıklı düşün bi. Bir kafedeyiz kenarda köşede bir adam oturuyor kim neden gidip onunla konuşsun tanışmak istesin ya da bir grupta pasif davranan birini neden dinlemek istesin insan? İnsanlar biyolojik olarak liderlik özelliği gösteren dışa dönük insanlardan etkilenir biyoloji böyle. O sessiz adam bir kıvanç Tatlıtuğ olmadığı sürece dikkat çekmez çünkü ondan çok var
Ne bu sigma kitabında mı yazıyor?
Onların heps ergen
Ben 25 yaşındayım. Ha böyle durumlar var lovebombing vs çok yaygın fakat bunlara çok takılmalar var
gönlümüzü eglendirmeyi seviyoruz yakısıklı erkeklerle sen taze pasta yerine bayat pastayı yermiydin😀
evet onlar ilgi çekici geliyor ve kesinlikle bana değil
Pîc olsak ta bakmazlat cunku rol yaptigini anlarlar
1 kari yuzumden azar isittik iyimi
🤣🤣🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?