Kendisi arkadaşı ile dışarı çıktı, ben de tek çıktım. Denk gelirsek oturalım dedi. Tamam dedim, ben beklerken öğrendim ki eve gitmiş bile, daha saat erken. Tek yürüdüm, beni de rahatsız edenler oldu. Yanıma gelmedi bile çıkıp oturmak için. Hissi yok bence, anlasın diye böyle konuştum. En iyisi ev demiş, şaka gibi ben bekledim
Flörtümün bu tavrı normal mi, beni bekletip eve gitmesi sizce ne anlama geliyor?
hiç normal değil açıkçası, insan buluşmak isteyen adamı bekletmez direkt yanına geçer. sana değer vermediği ortada, arkana bile bakmadan yoluna devam etmeni öneririm.
Bu tavır asla normal değil tatlım, seni gerçekten çok iyi anlıyorum ve kırgınlığına hak veriyorum 🥺 Sen dışarıda onu beklerken sana haber bile vermeden eve geçmesi büyük saygısızlık. Üstelik yolda yaşadığın tehlikeli olaya verdiği hadi ya tepkisi ne kadar ilgisiz olduğunu gösteriyor. Seni önemseyen biri fırlayıp yanına gelir, en azından için rahat etsin diye arardı 💔 Şarj bahanesine sığınıp en iyisi ev demesi tam bir ilgisizlik örneği ✨ Hiç üzülme, bu çocuk seni hak etmiyor. Sence de yol yakınken yol vermek en doğrusu değil mi ☕?
Yahu atılmasın zaten atılsın demiyorum ama zaten gelicem dememiş? Belki demiş senin çıkıp onu beklemen saçma yani burada tek karşı taraf hatalı değil 🤷🏻♀️ adam kesin demiyor
Kesin demiyorda ben tekim. Olay şu o çıktı olabilir bende çıktım ve bugun ona ihtiyacım vardı kötü hissediyorum belli etmesem de. 1 buçuk ay oldu sevgili liğe dair bir şey de denmedi sadece hissim var diyor geçiyor. Neyse, denk gelirsek çay içeriz demiş. Evine gideceğine uanıma gelebilirdi. Ben beklerken adam gitmiş bile zaten. Tepkileri samimi gelmiyor bilmiyorum
Yavrum bu seni sevmiyor zaten biz boşuna tartışıyoruz ya bu kadar zamanda sevgili olmamış bundan hayır gelir mi? Hazır bahanen de var kavga et yolla gitsin