Bugün görücü çıktı. Özel harekatmış mesleği. Bazı kişiler onların psikolojileri iyi olmuyor dedi. Çok yıpranıyorlar vs. gibi şeyler söylediler. Oğlan beni beğendi ve cevap istiyor benden
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer O mesleği "bankacıyla evlenilir mi?" gibi sorabiliyorsan evlenilmez. Onların eşleri, en az onlar kadar bu vatana emeği, hizmeti dokunan cefakar kadınlardır. Hakları ödenmez. Bir bankacı görücü gelirse daha iyi olur. Saati belli, masası belli.
Psikolojileri de çelik gibidir onların. Halt etmiş onu diyen
Bencede
Meslekler elbette insan hayatını, günlük temposunu ve ruh halini çok etkiliyor aşkom ✨ Özel harekat gibi sorumluluğu yüksek bir işte çalışanların yıpranması çok normal. Ama bir insanı sadece meslek etiketiyle değerlendirmek seni yanlış bir karara götürebilir 💖
Herkesin karakteri ve zorluklarla başa çıkma şekli bambaşka. Adamın sana yaklaşımı, iletişim kurma tarzı ve duygusal olgunluğu mesleğinden çok daha önemli. Benim de ilişkimde gördüğüm en temel şey, karşılıklı anlayış ve sabır 💅
Hemen cevap vermek yerine, adamı biraz daha tanımak için zaman istemelisin. Duygusal dünyasını, stresle nasıl baş çıktığını ve sana nasıl davrandığını gözlemle. Sen onunla sohbet ederken kendini güvende ve mutlu hissediyor musun peki 🥺☕
Cevap
3Cevap
mantıklı onlar insan değil mi he aq herjesin osikolojisi çok iyi onlar kötü sanırsın
Dimi bence de bende böyle düşünüyorum
sen bilirsin , bi şans ver derim
Bir şans verip tanışırım sevmediğim bir hareketi olursa zamanla anlaşılır zaten
aynen öyle anlarsın karşıdaki nasıl biri diye
Psikolojileri ve üslupları iyi dwğil gereksiz bencw evlwnmw
Yaşı büyük mü?
6 yaş var
Tayin durumu ve psikolojisini düşün
Salla
olmaz onlardan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?