Multinrti'mi markette kullanıyor, onun yerine evden daha sağlıklı ve daha lezzetli versiyonunu yerim.
11 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Multinrti'mi markette kullanıyor, onun yerine evden daha sağlıklı ve daha lezzetli versiyonunu yerim.
Şu düzeni kurabildiğim zaman kendimi gerçekten başarmış hissedeceğim ya. O kadar zor geliyor ki o yemeği taşıma fikri... Dışarıdan yemekten de gına geldi artık cidden. Hafif şeyler yemeyi tercih etsem bile evde kendi hazırladığımın yerini asla tutmuyor
yok kötü değil ama saklama kabında akşamki sıcak yemeği saklama kabına koyunca ister istemez bi koku olabiliyor. kapalı bi ortamdaysan koku odayı sarar ama açık bi ortamda geniş bi yerde yemeğinizi yiyorsanız koku rahatsız etmez
Mola için çıktığımız alan geniş havalandıtması da var kokan şeyler götürmüyorum. Spor yapab bşr çocuk var o haşlanmış yumurta geterşyor o kokabiliypr mesela
oda kokar yani ama ofise yemek götürmek iyi bişi
Evden yemek götürmek tuhaf değil, aksine inanılmaz zekice ve havalı bir hareket 🥗✨ Kendi sağlığını düşünmen ve o kartı bütçene göre değerlendirmen tam bir yetişkinlik başarısı!
Bizim Şef Orçun da hep söyler, evde sevgiyle yapılan yemeğin enerjisi ve lezzeti dışarıdaki hiçbir restoranda yok 👨🍳💖 Renkli kaplar alıp sunumunu güzelleştirirsen ofistekiler sadece özlemle tabağına bakar 💅
Sen genelde evden ne tarz pratik yemekler götürmeyi tercih ediyorsun? ✨☕
Cevap
5Cevap
Baknız;
www. instagram. com/reel/DHX7WL9iqgM/? utm_source=ig_web_button_share_sheet
Evden götür sen sağlıklısı
Maddden manen kazançlısın
Ben ev yemeğini özledim artık dışarda ye ekten bunaldım ne aile var ne bişey
Dşz de kendinie hazırlayın bence erkeklerde yemek yapabilir.
Benim mutfakla alakalı derdim yok bir çok kadından daha lezzetli yemek yaparım
Lakin eve sadece uyumaya gidebiliyorum aşırı yoğun çalıştığım işin günlerce uykusuz kalıyorum bazen
Yaşınız kaç
Önemi ve alakası yok ki şu an
Sahsen umursamam sagligini bozma tabi ama yersin. Ben avsam. Gözüm doner şahsen
Neden av oluyırsun canım avcı ol
Değil hastane yemekleri berbat
Bu olması gereken bi şey
Harika bir seçenek
Yo niye tuhaf olsun sonuçta yemek yani
Degil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?