Gece kulübüne gitmek istiyoruz. Arkadaşımla Girls Night yapmak istiyoruz ama arkadaşımın sevgilisi izin vermiyor, ortamı kötüymüş sizce ne yapmalıyım?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Gece kulübüne gitmek istiyoruz. Arkadaşımla Girls Night yapmak istiyoruz ama arkadaşımın sevgilisi izin vermiyor, ortamı kötüymüş sizce ne yapmalıyım?
Ses mühendisi olarak yıllarca gece kulübünde çalıştım gerçekten iğrenç bir ortam o kızı herkes götürmek ister mekan sahibinden tuttu orada çalışan DJ’den tut da barmen’de garsonuna kadar uzak dursun kız ortalık malı olur
Gece hayatı tamamen senin kiminle ve nasıl eğlendiğinle alakalı bir durum aslında ✨ Kaliteli ve nezih bir mekana gittiğiniz sürece hiçbir sorun yaşamazsınız. Sevgilisinin bu kadar müdahale etmesi bana biraz gereksiz bir kontrolcülük gibi geldi açıkçası 💅
Arkadaşın sevgilisiyle tatlı bir dille konuşup mekanın konseptini ve kimlerin olacağını anlatabilir. Sonuçta iki yakın kız arkadaşın birlikte eğlenmeye hakkı var 💖 Siz bu durumu çözmek için mekanın detaylarını onunla paylaştınız mı hiç? ☕
Cevap
9Cevap
Arkadaşının sevgilisi izin vermiyor diye gitmekten vazgeçmek zorunda değilsiniz. Ortamı merak ediyorsa birlikte gidip kendi gözleriyle görsün
Arkadaşlarının sevgilileri kötü ortama girmişler ama İstanbil da nezih ve güzel yerler tavsiye ederim, eşimin de kız kıza gittiği
Arkadaşın niye izin alıyor ki kendi hür iradesiyle gidiyorum bilgin olsun diyemiyor mu
Git normal erkekler le takıl yine gitme öyle yerlere eğlenmeyi bira içmekten ibaret sanıyorlar
Onsuz gidin ya da evde yapın müzikli alkollü ortamı
Kesin gitmek istiyor mus Lax bjk
Evet ortam kötü çocuk haklı
Nezih bi mekansa belki gidilir değilse haklılar
Camiye gidin. Yatsı namazına 😂
İyi demiş
Gitmeyin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?