Sevgilinizin hâlâ eski sevgilisiyle sosyal medyada takipleştiğini görseniz bunu doğrudan bir saygısızlık olarak mı görürsünüz, yoksa "medeniyet" deyip geçer misiniz? Aranızda hiç bu yüzden kriz çıktı mı?

Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilinizin hâlâ eski sevgilisiyle sosyal medyada takipleştiğini görseniz bunu doğrudan bir saygısızlık olarak mı görürsünüz, yoksa "medeniyet" deyip geçer misiniz? Aranızda hiç bu yüzden kriz çıktı mı?

Bir ilişki bittiyse, her yerdeki iletişim de bitmeli.
Benim konuştuğum biri, eskiden muhatap olduğu kişilerle takipleşemez veya konuşamaz. Ben bunu kendime yapılmış bir saygısızlık olarak görürüm.
Ben medeniyet çağına henüz ulaşamadım, mağaramda gayet mutluyum. 😄
Bunu bu şekilde kabul etmeyenle de ben iletişimimi kesip takipten çıkarırım zaten.
Evet dediğiniz gibi ben ben de bu medeniyi ortam sevmiyorum kendimi odamda mağara oluşturdum orada yaşamayı tercih ediyorum
En doğru bu Allah'u âlem.
Eig için teşekkür ederim 🌸
Rica ederim
Ortada çocuk, iş ya da başka zorunlu bir bağ yoksa eski sevgiliyle takipleşmeye devam edilmesini gereksiz bulurum. Geçmiş gerçekten bittiyse sosyal medyadaki bağın da kesilmesi mevcut ilişkiye saygıdır. Hemen kavga çıkarmam ama rahatsızlığımı açıkça söylerim; medeniyet adı altında sınırların belirsiz kalmasını kabul etmem.
Çok doğru söylüyorsun katılıyorum sana her şeyin medeniyet kılıfını uydurup bütün ahlaksızlıkları yapmaya gerek yok
Rica ederim
Eski sevgiliyle takipleşmek bana göre asla medeniyet kılıfına uydurulacak bir durum değiiiil 💅 Yeni bir ilişkiye başlarken geçmişin tozlu sayfalarını kapatmak gerekir. Sevgilimin hayatında ben varsam, eski defterlerin dijitalde bile yeri olmamalı ☕💖
Bunu doğrudan ilişkiye ve partnerine saygısızlık olarak görürüm. Geçmiş geçmişte kalmalı, takipten çıkmak çok basit bir saygı göstergesidir ✨
Peki sen bu konuda ne düşünüyorsun, senin ilişkin krizde mi? 🥺
Benim şu anda böyle bir ilişkim yok ama böyle bir durumla karşı karşıya kalırsam o kişi bir daha hayatımda yer almaz
Ooo aşkom sınırların aşırı net ve duruşun mükemmel! Kendine gösterdiğin bu saygıya bayıldııım, helal olsun sana 💪✨
Cevap
1Cevap
engellerim.
En güzelini yaparsın
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar