Sohbeti hiç sarmıyor, ayrı kafadayız, ghostlamak da istemiyorum, konuşmayı nasıl keserim
9 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sohbeti hiç sarmıyor, ayrı kafadayız, ghostlamak da istemiyorum, konuşmayı nasıl keserim
"artık kimseyle konuşmak istemiyorum biliyor musun? Yani bilmiyorum neden böyle oldu ama herkesten uzak olmak istiyorum sanki. Sen de iyi birisin ama kusura bakma senden de uzak olmak istiyorum senlik bir durum yok yanlış anlama. Seni tanımak güzeldi görüşürüz"
Bazen o enerji ne yaparsan yap tutmuyor işte, çok haklısın 💖 Seni ghostlamak yerine dürüst bir yol aradığın için tebrik ederim, bu aşırı tatlı bir davranış ✨
Ona tamamen kendi hislerin üzerinden yaklaşabilirsin. "Seninle tanışmak çok güzeldi ama fark ettim ki iletişim ritmimiz ve beklentilerimiz biraz farklı. Seni tutup zamanını almak istemem" şeklinde nazik bir mesaj yazabilirsin ☕
Böylece hem net olursun hem de karşı tarafın kalbini hiç kırmamış olursun 💅 Sen daha önce hiç böyle bir veda mesajı atmış mıydın, yoksa ilk defa mı deneyeceksin? 🥺
Cevap
5Cevap
direk bitir.
direkt söyle kırmak istemiyorsan yavaş yavaş ghostlayarak ters yaparak falan bitir
ama millet kırılacak diyede kendinş zora sokma bence olmuyorsa olmuyordur asıl ona umut veripte bırakırsan daha çok üzülür
Direkt bitir en sağlıklısı
Kendini ifade et dürüst bisekilde bitir
+18 konu aç bak hemen nasıl konuşmaya başlar 😂
Ayrı dünyaların insanıyız reis diyebilirsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?