Kız arkadaşım başka erkekle mesajlaşıp beni haksız görüyor, sizce englemeli miyim?

Bir hafta bir kızla çıktım, kızın başka erkekle mesajlaştığını gördüm. Bana arkadaşım dedi. Bilmem iş yerinde gömleğini unutmuş, işten çıkmış falan filan yalan söyledi. Ben de mesajına baktım, çocuk şöyle yazmıştı: Merhaba nasılsın, iyi oldun mu biraz? Kız da yazmıştı: Evet iyiyim. Çocuk yazmıştı: Beni arayacaktın, aramadın. Kız da yazmıştı: Yemek yiyip arayacağım seni. Ben bu mesajı görünce kızı telefondan aradım, kalmadı küfürler ettim. Bana haksız olduğumu söyledi. Ben, hayatında bir insan var dedim, sen daha niye konuşuyorsun biriyle. Burası senin özelin Instagram, neden sen özeline yazıyorsun ve sana kalkıp mesajla da söyleyebilir gömleğim orada kalmış, neden senin aramanı bekliyor. Yerden göğe kadar haksızsın dedim, küfürler ettim. İki günde bir bu kız seni Instagram'dan engelleyip engeli kaldırıyor, amacın ne, yaptığı şeyden dolayı hâlâ kendini haklı buluyor, amacıyla ne yapmaya çalışıyor? Sizce bunu engellemeli miyim, haksız olduğunu dahi kabul etmeyen biri.
Kız arkadaşım başka erkekle mesajlaşıp beni haksız görüyor, sizce englemeli miyim?