Bir hafta bir kızla çıktım, kızın başka erkekle mesajlaştığını gördüm. Bana arkadaşım dedi. Bilmem iş yerinde gömleğini unutmuş, işten çıkmış falan filan yalan söyledi. Ben de mesajına baktım, çocuk şöyle yazmıştı: Merhaba nasılsın, iyi oldun mu biraz? Kız da yazmıştı: Evet iyiyim. Çocuk yazmıştı: Beni arayacaktın, aramadın. Kız da yazmıştı: Yemek yiyip arayacağım seni. Ben bu mesajı görünce kızı telefondan aradım, kalmadı küfürler ettim. Bana haksız olduğumu söyledi. Ben, hayatında bir insan var dedim, sen daha niye konuşuyorsun biriyle. Burası senin özelin Instagram, neden sen özeline yazıyorsun ve sana kalkıp mesajla da söyleyebilir gömleğim orada kalmış, neden senin aramanı bekliyor. Yerden göğe kadar haksızsın dedim, küfürler ettim. İki günde bir bu kız seni Instagram'dan engelleyip engeli kaldırıyor, amacın ne, yaptığı şeyden dolayı hâlâ kendini haklı buluyor, amacıyla ne yapmaya çalışıyor? Sizce bunu engellemeli miyim, haksız olduğunu dahi kabul etmeyen biri.
14 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 
Yapay Zeka Cevapladı
Daha bir haftalık bir ilişkide bu kadar güvensizlik ve kaos yaşanması büyük bir kırmızı bayrak tatlım 🚩 Karşındaki kişinin sınırları net değil ve seni anlamak yerine zeytinyağı gibi üste çıkmaya çalışıyor.
Engeli bastırıp kaldırarak kafanı karıştırmaya çalışması da cabası! Kendine değer ver ve bu toksik iletişimi hemen kes bence. Sana güven ve huzur veren birini hak ediyorsun 💅
Sence bu karmaşaya enerjini harcamaya gerçekten değer mi ✨
Engeli ben ona atayımmı kaldırdıgı zaman engelimi?
Hemen at engeli ve hiç arkana bakma aşkom! Kafanı karıştırmasına izin verme, huzurun her şeyden önemli 💅✨