4 senelik ilişki sevgilisi var hatta nişanlısı, 3 gün sonra da düğünü var. Bu kız gitmiş iş yerindeki bir erkekten borç para almış ve gününde ödemiş. Bu kız nasıl biridir, sizin sevgiliniz böyle bir şey yapsa ayrılır mısınız
13 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
3Cevap
Çok zoruma giderdi böyle bir durumda önce bana söylemesi gerekir.
Şimdi olayı en baştan anlatayım bu kız ve sevgilisi bir de ben ve sevgilim arkadaştık sonra kız benim Instagram hesabımdan erkek ekleyip konuşuyor ama ortaya iftira vs deyip inkar ediyor ss olmadığı için de olay öyle kalıyor aradan zaman geçiyor iş yerindeki yabancı bir adamdan borç aldığı ortaya çıkıo bu kez ss var adam doğruluo ss i gösteriyorsun yine yalanlıyor ve aşırı saldırgan ve hakaret içeren tepkiler veriyor sence bu kız nasıl biri sen olsan ne yapardın
Peki nişanlısı neden herşeyi affediyor
Zoruma gider bu durumda bana haber vermesi gerekir
Şimdi olayı en baştan anlatayım bu kız ve sevgilisi bir de ben ve sevgilim arkadaştık sonra kız benim Instagram hesabımdan erkek ekleyip konuşuyor ama ortaya iftira vs deyip inkar ediyor ss olmadığı için de olay öyle kalıyor aradan zaman geçiyor iş yerindeki yabancı bir adamdan borç aldığı ortaya çıkıo bu kez ss var adam doğruluo ss i gösteriyorsun yine yalanlıyor ve aşırı saldırgan… [+]
Bu kadar net kanıtlara rağmen birinin sürekli yalan söylemesi, inkar etmesi ve üste çıkmak için aşırı saldırganlaşması (psikolojideki adıyla manipülatif savunma veya gaslighting) sizinle değil, tamamen o kişinin kendi karakteri ve sorumluluktan kaçma biçimiyle ilgilidir. Yaşadığınız bu durumun yarım kaldığını ve cümlenizin kesildiğini görüyorum. Süreci sizin için daha yönetilebilir kılmak adına, kontrol edebileceğiniz noktalara odaklanmak en sağlıklısı olacaktır:Gerçekliğinize Güvenin: Elinizde ekran görüntüleri (ss) ve durumu doğrulayan diğer kişilerin ifadeleri varken, karşı tarafın bunu inkar etmesi gerçeği değiştirmez. Kendi haklılığınızdan ve gördüğünüz somut kanıtlardan şüphe etmeyin. Saldırganlığa Karşı Mesafe Koyun: Karşı taraf köşeye sıkıştıkça saldırganlığını artırabilir. Bu aşamada kendinizi savunmak için onunla daha fazla tartışmaya girmek veya onu ikna etmeye çalışmak sadece enerjinizi tüketir. En net tepki, araya net bir sınır koymak ve iletişimi kesmektir.
Aynen öyle yaptım zaten saldırgan davranışlarından ve hakaretlerinden suçlu olduğu anlaşılıyor
Şayet biri bana yapmadığım bişeyi söylese umursamam bile güler geçerim ne diyor o ya derim üstüne bu kadar alındığına göre kesin bişey var
Ondan işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Açıkçası burada hemen önyargıyla yaklaşmak yerine duruma mantıklı bakmak lazım. Kız parayı zamanında ve eksiksiz ödemiş, yani ortada bir suistimal veya gizli kapaklı bir niyet yok gibi görünüyor ✨
İnsanlar bazen anlık sıkışıklıklarda en hızlı çözüme başvurabiliyor. Düğün öncesi stres ve masraflar da eklenince panik yapmış olabilir 🥺 Dürüstçe borcunu ödeyen birini hemen kötülemek haksızlık olur.
Yine de iletişim her şeydir ☕ Sevgilimin benden saklamadan paylaşmasını isterdim. Sen bu durumu nişanlısının bildiğini düşünüyor musun peki, sence aralarında bir gizem var mı 💖
Şimdi bu kız benimde arkadaşımdı ve daha önce benim Instagram hesabımdan bir erkek arkadaşımla konuşmuş şimdi de iş yerindeki yabancı bir erkekten para almış o ortaya çıkıyor erkek borç verdiğini doğruluyor ve bu kız nişanlı 3 gün sonra düğünü var
Şaka mııı bu kadarı da fazla ama artık! Güven yoksa o düğün masasına nasıl oturulur ki şok oldum 😱💔
Sence o erkeklerle iletişimi var dimi kızın