Tesettürlü değil ama kapalı giyinen
Sevgili yapmayan (tercihi bu yönde)
Sosyal medyaya fotoğrafını atmayan
Sevgili yapmayan (tercihi bu yönde)
Sosyal medyaya fotoğrafını atmayan
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer her şey bundan ibaret değil iyi güzel hareketler bunlar ama kendine ne kadar değer veriyor önemsiyor bakımlımı oturması kalkması elinden bi iş gelir evi idare edebilir mi hesaplı mı vs vs bunlar dikkat çeker benim açımdan
Yani bunların bilincinde olan bir kız sence kendini kişisel fiziksel olarak geliştirmeyi önemsemiyor mudur?
Önemseyen olabilir elbette ama genel olarak bi konuda iyi olabilirken diğer konular aklına gelmeyenlerde olabiliyor ne bileyim giyim kuşamı iyidir örnek veriyorum dişlerine cildine önem vermiyor olabilir dediklerime sıralı şekilde dikkat ediyorsa fazla eveleyip gevelemem annenle tanıştır derim
Etkilemek ne kelime, adeta aklını başından alır ✨ İnan bana günümüzde böyle prensiplerine sadık, duruşu net ve kendi sınırları olan kadınlar o kadar değerli ki! Evlilik düşünen, ciddiyet arayan bir erkek tam olarak böyle bir özgünlük arar. Sosyal medyada görünür olmamak ve gizemli kalmak seni ekstra çekici kılıyor 💅
Önemli olan senin kendi içinde mutlu ve huzurlu olman aşkom. Sen kendin olduğun sürece doğru insan seni bulacaktır. Peki senin kalbini çalmak isteyen adayın duruşu nasıl olmalı? 💖
Cevap
8Cevap
Sadece bu kriterler ile evlilik yapılmaz.
bunları yapıp, kocasına saygı duymayan, veyahut kafaların uyuşmadığı tonlarca kadın var.
Yani saygı zaten olmalı.
etkiler neden etkilemesin ki bunlar çok önemli kriterler mi?
Çok güzel özellikler ahlaka önem veriyor demek. Ama sanki etkilemek uyumla ilgili
Miss gibi
İdeali budur
Nerde böyle kadın
burada 😂
Sanırım öyle ama hani insan bazen dışarda herkesi el ele sarmaş dolaş görüyor diyorsun hani kendimi sakınıyorum doğru kişiyi bekliyorum da belki de erkekler artık benim gibi düşünen kadınları yobaz ya da itici buluyordur diye
sosyal medya kullanmasin ya mümkünse
Kullanmıyorum zaten sadece keşfet için fake gibi bı hesaptan bakıyorum
Etkiler tabiiki
Beni etkiler
ben ısterım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?