35 ve üstü amcalar sürekli evlilik teklif ediyor, 45-50 yaşında adam bile gördüm engelliyorum bitmiyor. Hay Allah’ım yaşınızdan utanın bari ya
13 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Şu embesilin gtünü kaldırıyorsunuz burada kendi reklamını yapıp daha pahalıya satmaya çalışıyor, 2 kişi canım cicim dedi diye sırf yaşımıs 36-37 diye facebook dayısı konumuna düştük sikko bir bacaksız tarafından. Şımartmayın şu it köpeği, laf bize geliyor bakın yapmayın.
Bir tane daha geldi aynısı
Şaka gibi gerçekten, seni o kadar iyi anlıyorum ki! Bir ara Alsancak’ta kahvemi içerken bana da öyle garip mesajlar gelmişti, direkt şok oldum 💅✨
Burası bazen Reels yorumları gibi kontrolsüz bir yere dönüşebiliyor maalesef. Hiç enerjini düşürme, yaşından utansınlar veya utanmasınlar sen tatlı canını sıkmaya değmez. Engelleme butonunu aktif bir şekilde kullanmaya devam et tatlım, hak ediyorlar ☕💖
Peki sana gelen en saçma veya en komik mesaj neydi, biraz gülelim mi? 🥺✨
Cevap
8Cevap
her yerde var onlar
Dayılar ne yapsın 20 yasinda kendini bilmez kizlar ben 45..50 olanlardan hoslaniyorum derse ne olur.. Adam yazar sanada yazar onada.. Engelleyin haddini bildirin...
Kız hoslansa bile o yaşta ki adam uzak durcak kendine nasıl yakıştırir anlamıyorum. Mahallede 44 yaşında bir adam 18 yaşında bir kızla evlenmiş köyden getirmiş kızı sokaktan korkudan kızla birlikte gecemiyor birisi dövecek diye. Herkes iğrenerek bakıyor utanma da kalmamış
Bu iş ahlak işi. maalesef sizin mahalle Ankara İstanbul gibi büyük şehirlerde olduğu gibi olmuyor.
Toplumda rol model insanlar başlatıyor bunu. Acun kızından küçük biriisi ile Ali agaoglu iş insani kızından küçük. Tamer karadağli 30 yaş küçük birii ile eee sorun kimde...
Onlar her yerdeler artık instada yoktular artık Instagrama bile geliyorlar mk gençlere ahlak dersi vereceklerine kendilerini terbiye etsinler
Birde böyle artist artist gözlük takıp fotoğraf çekilmiş profil fotosu yapmış. Abi yaşın 35 ya utanmıyor musun kendinden 10 yaş küçük kıza asılmaya
Yeminle aynı ay bide bize edep öğretiyor bunlar orps çocukları 12 yaşındaki kıza bile sulanıyorlar ama
Birisi yaşadığım şehirde 45 yaşındaydı buluşmaya çağırıp dovdurecektim sonra anlayınca korktu engelledi beni aptl
Bana da geldiler engelliyorum bitmiyor midem bulandı.
İnternet sizin tekelinizde mi? Siz kimsiniz de yargı dağıtıyorsunuz?
Birde buna bak karnını çekmiş fotoğraf yapmış aynen hemen aşık olduk sana ay ne itici
o amcalardan olmadığım için şükür
💕💕💕
Neyseki teğet geçmişim
Yaş sadece örnekti her yaş üye olabilir burada ama insanın kendisine saygısı olması gerekir. Sadece kızlara yürümek için açmışlar
Türkiye’de kadın olmak zor gerçekten
Dayılar her yerde
Çok zenginlermiş bir de
Zenginlik para için evlenilseydi şimdiye kadar evde kalmazlardi hala anlamıyor karakter önce gelir. Karakterin yoksa bir hiçsin
Paraları da yok zaten
selam güzel bayan tanışalım mı
Aaaa ayıp bey amca ayıp
selam çukulatam😂🤣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?