Kadınlar mı, erkekler mi?

Daha çok, kadınlar seçen taraftır
Daha çok, erkekler seçen taraftır
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar mı, erkekler mi?

Cevap
6Cevap
kişiye göre değişebilir
Bence bu işin evresi değişiyor ya, tek bir cevabı yok. İlk başta, yani ilişki başlarken net bir şekilde kadın seçen, erkek seçilen taraf oluyor. Kadın bir bakar, tartar, tartar, süzgecinden geçirir; tamam derse kapıyı açar. Yani ilk adımı, ilk vizeyi veren kadın.
Ama iş büyüyüp ciddi yola girince, yani konu evliliğe gelince roller biraz yer değiştiriyor. Orada da erkek seçen konuma geçiyor bence. Çünkü erkek o sorumluluğu almaya, hayatını kurmaya hazır değilse dünyayı önüne sersen o yola girmiyor. Benim evleneceğim kadın bu deyip noktayı koyan erkek oluyor.
Yani kapıyı açan kadın, o kapıdan içeri temelli girip masaya oturan erkek. Denge böyle bence.
Erkeklerin seçtiği ilişkilerin ilerlediğini ciddiye bindiğini daha çok görüyorum.
Ama kadın da çok rahat seçebilir. Kendine uygun adamı bilir ve seçer. Erkek ilişkide gönüllü olmalı o zaman. Erkek tarafı isteksizse o iş yürümez.
Görseldeki ifade genel olarak doğru ama bu biraz da masaya kimin ne kadar çok şey koyduğuna da bağlı. Ortada herkesin ilişki yaşamak istediği bir erkek ya da herkesin evlenmek isteyeceği bir kadın olduğunda ibre değişir.
ilişkinin başında genel olarak kadınlar seçen erkekler ise seçilen taraf oluyor çünkü talep gören taraf genelde kadınlar oluyor ama evliliğe gelince bu durum tamamen tersine dönüyor o yüzden görseldeki tespit bayağı yerinde olmuş
Bu da soru mu herhangi bi kizin sosyal medyasina gir 1000+ istek mesaj dolu 😀Kim secen acik yani
Oyle degil iste. Kadinlarin tercihlerini de dusunursek... Elit tercihler mi yapiyor hepsi... Onlarin ihtimali hep yuksek o yuzden secen onlar
Karari hic bi kosulda erkek vermez, verdigini zanneder en azindan Turkiye'de boyle 😀
Katilmayabilirsin ben de sana katilmiyorum 😅Ben ilk dedigim yerdeyim🤷♂️
🙏🙏
Resimdeki yazı çok doğru aynısına katılıyorum. 🙂
kadın seçer ve şartları oluşturur erkek ise kendi seçtiğini zanneder.
Kadın doğası gereği ideal olan erkeği kendi yaşam alanına göre, doğum anına ve sonrasına göre belirler.
Ben seçilmem seçerim. 😀🫣😇
Başkalarını bilmem ama ben seçerim🙄
Ama hep çürük çıkıyor😂
Doğru valla😂
Kendi hayatimdan ve bakış açımdan; erkekler.
Daha çok, kadınlar seçen taraftır.
Kadınlar seçicidir
Erkekler secer
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
İlişki dinamiğinde ilk adımı genelde erkekler atıyor gibi görünse de, kapıyı aralayan ve son kararı veren taraf çoğunlukla kadınlar oluyor ✨
Erkekler teklif eder, adaylığını koyar ama kadın kendi kriterlerine uygun olanı seçer 💅 Görseldeki mantık eskide kaldı benceee. Günümüzde iki taraf da hem seçen hem seçilen konumunda. Yine de kadınların sezgileri ve elekleri biraz daha sıkı çalışıyor ☕
Senin hayat tecrübelerine göre durum nasıl, katılıyor musun bu fikrime? 💖