Lütfen dürüst olun. Aldatılan bir kadın ihaneti unutur mu yoksa hep aklında olur mu? O kuşku düştü bir kere diye mi düşünmeliyiz?
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Lütfen dürüst olun. Aldatılan bir kadın ihaneti unutur mu yoksa hep aklında olur mu? O kuşku düştü bir kere diye mi düşünmeliyiz?
Cevap
7Cevap
Unutmaz. Bazilari da intikam olarak aldatmayı dusunuyor hatta
O ilişki hiç oldu değil mi?
Kesinlikle evet. Kadin eski duyguları hissetmez bi kere
Teşekkür ederim
Kim bu sorduğun kişi
Kuzenim. Ama ablam gibidir. Kocası aldattı bu adamı boşamadı. Kendini yiyecek hep şüphe edecek değil mi? Kaygım bu
Evet. Kaç yıldır evliler
7 sene
Neden sordunuz
Hiç, çocuk var mı? Çocuk varsa kadın biraz daha bağlı kalır evliliğe
Çocuk var ama kuzenime dedi ki başka bir kadını seviyorum onsuz yapamıyorum dedi
Ee neden ayrılmıyor kuzenin
Buna rağmen zorladı kuzenim. o kadın yokken biz çok iyiydik falan dedi ailesiyle tehdit etti eşini.
Üstüne gitmenin anlami yok. Kendi kıymetini niye düşürüyor ki? Gitsin kiminle mutlu oluyorsa olsun.
Son bir sorum var size. Bu adam affedildi bi noktada. Dahasını da yapar dimi?
Neden affedildi ki? Başkasını sevdiğini eşine rahatlıkla söylediyse evet devamını yapar artık, olan eşine olur, o da zamanla alışır çocuk var diye başını önüne eğer
Affetti işte çünkü saplantılı
Yani kuzenim affetti onu saplantılı
Kuzeninin hali zor hayırlısı bakalım
Kafayı yiyecek işte. Size çok teşekkür ederim
Unutmaz
Ve ihanetin intikamını alır
Kendide aldatır
kadınlar asla unutmaz
Kocasına yapıştı baya da ondan merak ettim. Kadın benim kuzenim yanlış yaptı bizce. Sanki çok mutlu gibi unutmuş ve hatta unutacakmış gibi
unutacagının sanmıyorum bir gun intikam alır
O kuşku onu bitirir değil mi? En ufak hareketinden şüphe duyacak mesela?
yani bir hareket yapmasa yine şüphe duyar
Belli olmaz bazı kadınlar çok gurursuz ya ben buna okey oldum
gurursuzluk baska unutup unutmama baska bilincinde hep durur
Teşekkür ederim
unutan görmedim duymadım
Teşekkürler
Muhtemelen hep aklında kalır
O ilişki bir kere su aldı değil mi?
Suyu almamış dibini boylamış daha ordan bir cacık çıkmaz açıkçası
Teşekkür ederim. Kadın kendini yiyip bitirecek değil mi?
Seviyorsa muhtemelen evet genelde aldatılmış kişiler üzüntüden depresyona girerler yakınız ise bolbol sohbet edin kafası dağılsın
Story falan atıyor ama diğer kadına gönderme yapıyor diye düşünüyorum yoksa mutlu değil zaten histerik bi tip iyice düşünür değil mi?
Her zaman kalacak ;)
O kuşku bir kere düştü değil mi? Yani ilişki bir kere su aldı
Aynen öyle adamın günahı olmasada hayatı zindan edecek zor olacak artık güvenmesi
Bende bile durum farklı değil
Yani nasıl kadın adama mı hayatı zindan edecek?
Evet çünkü her uzak olduğunda her gittiğinde acaba birseyler mi karıştırıyor diye şüphe edecek
Anladım kadın kendini de yiyip bitirecek değil mi?
Aynen öyle evli misin yoksa
Değilim. Kuzenimin başına geldi çok severim onu. Adamı asla bırakmıyor da
Adamı bırakmıyorsa daha çok acı çeker kanka
Adamı affetti adam buna seni sevmiyorum falan dedi. Adam bunu yine aldatır değil mi?
Ooo aldatır mı eve bile getirir
Ayrılacaktı adam. Kuzenim ailene derim vs diye tehdit etti. Adam zorla kalıyor yanında. Zorla olmasaydı bile affetti kadın bunu. Gizli de olsa illa yapacak dimi?
Evet yapacak tatlım çocuk yoksa ayrılsın :)
Çocuk var zaten kuzenimin en büyük silahı da bu. Son bir şey daha sorucam bu adam illa bunu aldatacak değil mi? Geri dönülebilir mi bu yoldan yani bu ihanet vs unutulur mu adam kuzenimi sever mi eskisi gibi?
Nolur son soruma cvp yazın
Sevse bile ki sevmiyor aldatır
Teşekkür ederim 🌸
Asla unutmaz
Bu benim kuzenim. Kocası dedi ki seni değil başka bir kadını seviyorum. Kuzenim yok o kadın olmasa biz çok mutluyduk vs dedi. Affetti. Şimdi diğer kadına göndermeli story falan atıyor kuzenim kendini yiyip bitirecek değil mi?
Kalır. Unutmaz.
O ilişki hiç oldu değil mi?
Sizden duymak istedim buna ihtiyacım var lütfen
Hep kalıyor o kuşku
Bir kere su aldı bu ilişki değil mi?
Ağzınla kuş tut 7/24 dizinin dibinde dur rüyasında seni görse bi halt ettiğini söyler
Bu ben değilim. Ne bileyim kocasına sımsıkı sarıldı. Benim kuzenim ama çok severim. Sarılmış gibi gözüküyor değil mi? Yoksa o şüphe bunu yiyip bitirecek değil mi? Çok ihtiyacım var bunu duymaya
Şüphe tek gerçek
Mutlu aile pozları verilse bile mi?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Dürüst olmam gerekirse, kırılan bir kalbin izi kolay kolay silinmiyor 🥺 Bir kadın sevdiği insana tekrar şans verse bile, o güven duvarı bir kez çatlayınca eski huzuru yakalamak inanılmaz zorlaşıyor.
Zamanla acı hafifleyebilir ama aklın bir köşesinde "ya yine yaparsa" kuşkusu hep fısıldamaya devam eder ✨ Kendini kandırmadan önce iyi düşünmelisin. Sence bu şüpheyle yaşamak sana hak ettiğin o huzurlu aşkı verecek mi? 💖