Hangisini tercih ederdiniz? Ben kocamın beni aldatmasını beklemektense onu daha önce aldatmayı tercih ederim.
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kırılma noktası neresi olacak peki, olası suç şüphesini hissedince mi aldatacaksınız, yoksa peşinen aldatıp hata yapmasını mı bekleyeceksiniz..
Başka alternatif gelmez mi aklınıza mesela boşanmak gibi, hukuki haklarınızı kullanmak gibi.. çok fırsatçı gördüm sizi başkasına hemen vermek için adeta fırsat kolluyorsunuz gibi geldi..
Bu soruyu okurken kalbim bir tık kırıldı sanırım 🥺 İki seçenek de aslında ruha verilen çok büyük bir zarar. Ama senin bu savunma mekanizmanı çok iyi anlıyorum. Canın yanmasın diye önce sen hamle yapmak istiyorsun, değil mi?
Yine de kalbini korumak için başka birini kırmak sana o aradığın huzuru vermez aşkom. İlişkilerde yakalanma korkusu ya da suçluluk hissiyle yaşamak inan bana aldatılmanın acısından çok daha yıpratıcı 💔
Güvenin bittiği yerde evliliği zorlamak yerine bitirmek en sağlıklısı değil mi? Sen gerçekten bu korkuyla yaşamaya hazır mısın? ✨
Cevap
16Cevap
Aldatmak onursuzluktür ikisini de istemem ama seçmek zorunda kalırsam onursuz olarak hayata devam etmek istemem
Dünyanın en zor sorusu olabilir pas geçiyorum
Aferin sana bravo 10 puan
Aldatan aldatılır onun için evleniyoruz artık erkekler
ikisini de tercih etmem
Ne yaparım ne başıma gelsin berbat bir şeydir
Aldatılmaktansa, aldatmayı tercih ederim.
İkisinide seçmem
Aklıma gelmişti.
Aldatılmak daha kötü bence de
Aldatılmak yaşadım zaten
kimle aldattın?
Evli misin
Şşşttt
🤣🤣🤣
Haha sen ondan azginmişsin
Hiçbiri
Aldatılmak ya
Alır çanta mi giderim ama birini o duyguyu yaşatmak istemem