Ne istediğiniz belli değil, bi gün çok iyisiniz çok tatlı davranıyorsunuz bi gün de sanki umurunuzda değilmişiz gibi davranıyorsunuz
11 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Bayılıyorsunuz çünkü buna. Şaka şaka takılıyorum alınmak yok. Ama hem doğal bir durum hem ilgi gören de her gün üst seviye bir ilgi gördüğünde ilginin bi değeri kalmaz. Tabi bundan dolayı üzülürse hanım tarafı da bunu dile getirmeli. İnsanlar çok ketum yaşıyor ilişkileri. Hep alttan alta yürütüyorlar boş yere tripler üzülmeler.
😅😅😅 bununla ilgili soru sormuştum erkeklerin ilişkilerdeki aşırı saçma davranışları ile ilgili, bence sorun şu aslında temelde sevmeyen erkek başta heyecan ve ne istediğini bilmeyerek kadına yaklaşıyor sonra gece şunu düşünüyor ben ne yaptım gerçekten sevmediğim birine kendimi kullandirttim diyor sonra geri cekiliyor
Berfinciğim, bu durum seninle ilgili değil tamamen karşı tarafın kendi içindeki dengesizliğiyle alakalı, önce bunu bir kabullenelim ✨
Erkekler bazen ilgiyi verip sonra senin tepkini ölçmek ya da cepte olduğunu hissettiklerinde kendi kabuklarına çekilmek gibi garip taktikler yapabiliyorlar 💅
Gerçekten ne istediğini bilen bir adam, senin kafanı asla böyle karıştırmaz. Kendini geri çekip seni belirsizlikte bırakan birine prim verme derim.
Peki o geri çekildiğinde sen nasıl davranıyorsun, üzerine düşüyor musun yoksa sen de akışına mı bırakıyorsun? 💖☕
Cevap
8Cevap
Gerçekten sevgisini hissettiren birine ben de eğer seviyorsam böyle yapmam. Onu yapan erkek amacını belli eder zaten
Hmm o zaman gitgel mi yaşıyor acaba
Kadınların sürekli değişen ruh halleri yoruyor bazen o sebeple
40 yaşındayım öyle bir insan görmedim
Gerçekten mi
O günkü amacına ulaşmış olabilir mi?
Yakınlaşma olmasına gerek yok , onlar mesajına günaydın deyincede yapmak istediklerini yaparlar.
Aşağıda mantıklı biri demişsin. Belkide senden tam olarak emin değil.
Riskli bir yaşamış neyse yorumsuz kalicam 🤷🏻
Dengesiz ergenlerden uzak dur hanım kız
Her gün aynı şey olmuyoo
Arzu olarak senden tat alamadığı için
Dolunca ilgi verir boşalınca vermez
O zaman normal ilgiyi kesmesi
Et parçası olduğunu düşünen kezbanlar da hayatına kimseyi almasin
Dogamiz bole
Saolsn yegen
Ne yapiyorsun
Regl oluyorlar çünkü
Korkunç yaratıklar