Yakışıklı erkeğin verdiği max ilişki tavsiyesi gidip ona çıkma teklif et.. bende hep işe yaradı. Olur 😀
16 gü
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yakışıklı erkeğin verdiği max ilişki tavsiyesi gidip ona çıkma teklif et.. bende hep işe yaradı. Olur 😀
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Hepsi Faso fiso ne derler bilirsin taktik maktik yok bam bam bam gadası
Benim daha once 30 tane sevgilim oldu selam desen kizlara abaza olmasan sevgili bulursun cok kolay bir sey ya sevgili bulamayana sasiriyorum (kivanc tipli cocuk)
Valla benim hic olmadi flortte etmedim hic
Yav burada ne demek istedigimi anlamadin mi
Anladim 30 tane oldu diyim ve abazalik yapmayim dimi ama daha konussam abaza derler 🤣
Ağzın yüzün yamuk değilse ortalama bi tip kafi hocam 2026 yılındayız kadınların erkekte aradığı şeyin dış görünüş olmadığını artık kabullenmek lazım bence :D başka problemlere yönelmeli..
Bilmiyorum ben efendiyim o da olabilir 😃
Kendilerine karşı flörtöz dışarıdan efendi duran adam istiyorlar zaten de ikisi birden zor😂
Ben kimseye flort etmiyorum sonra aramiz bozuluyor kizla cunku
Kadınların erkeklerde aradığı şey dış görünüş ve boş konuşma
@Umutreymondson Özgüveni olan, kendini geliştirmiş maddi manevi bağımsız bir adam gayet de istediği kadını etkiler. Ne maymunlar gördüm yanlarında bebek gibi hatunlar var. Incel avuntusuna gerek yok. Mevzu ne boy ne dış görünüş.
Maddi bagimsizlik kazanmak cok zor cunku is yerleri bile tecrubeli istiuor kizlar da tecrubeli istiyor ozguven sonradan kazanilan bi sey dehil bence
Sabır ve azimle hepsi hallolur. Ne rezil işlerde çalıştığımı ben biliyorum öğrenciyken, hatta mezun olduğum ilk birkaç yıl. :D sonrası geliyor. İlişkilerde de böyle. Birkaç kötü deneyimle olgunlaşıyor insan.
sever incelini şimdi o bebek gibi hatunlar da beyin var mı awk bi yürü git
Benimde özgüvenim var iyi kötü kendimi de geliştirdim o maymunlar daha iki kelimeyi yan yana getiremiyor awk onu bizde biliyoruz canımı sıkma benim.
Bilmediğiniz bir b*k yok her konuda uzmansiniz zaten
@Umutreymondson Ya boş yapma edebinle konuşmayacaksan kes sesini ikile. Hayattan alamadıklarının sorumlusu ben değilim hocam :D bu yaşa kadar başaramadıklarını da ben çalmadım senden😂 hiç sataşma durduk yere kırmayayım kalbini.
@Ekrkrk hocam ülkenin erkek boy ortalamasına bak önce, sonra da evlilik oranına :D dediğine göre olsaydı 1.80 altında evli adam göremezdik adam akıllı :D cem yılmaz çok mu yakışıklı uzun boylu bir adam? Komik ve zeki bir adam. Şimdi biri de çıkar der ama parası var :D Ya Allah aşkına kimse bunlar için kriter değil demiyor zaten. Ben 1.75 sarışın ilik gibi kadın varken gidip 1.55 esmer hatun beğenmem, bu benim kişisel zevkim zaten. Ancak benim beğendiğimi başkası beğenmez veya beğenmediğimi başkası beğenir herkesin de bi alıcı var yani hayat bu kadar hesaplı yaşanmaz ne alaka boyla şeyle gönül bu. İnsan sevdi mi illa o kişiyi çekici kılacak bir sürü sebebi olur, başkasının maymun gibi dediği ona dünya güzeli görünüyor :D herkes uzun olacak güzel yakışıklı olacak diye bi kural yok bunlar sadece pozitif özellikler, insanın kanı kaynadı mı bir kere karşısındakini gözü görmüyor bile.
@Ekrkrk Ya ne ağladın birader sonuç olarak ben elimi sallasam ellisini buluyorum sen bulamıyorsan bunu da boyuna yoruyorsan ne diyim hahahahaha
Hiç gerçekçi değil