Yıllar sonra Snapchat’ten ekleyen eski arkadaşıma yazmalı mıyım yoksa ilk adımı ondan mı beklemeliyim?

Hayatımı düzgün yönetemiyorum... Her şey üst üste geliyor sanki. Bir arkadaşım vardı ve arkadaşlığımız çok saçma bir şekilde bitti, beni birinden kıskandı ve arkadaşlığımızı bitirmek istedi. Benden hoşlandığını dile getirmişti ama ben reddetmiştim çünkü o zamanlar sevgili istemiyordum. Hayatımdan çıktı, 4 yıl geçti üstünden ve ben onu çok düşünmeye başladım. Bana Instagram'dan ara ara istek atıyordu ama kabul etmiyordum, sonra Sc'den istek attı, çok düşündüm, acaba değişti mi bunca yıl sonra yoksa aynı mı, onu gerçekten merak ettim ve kabul ettim. Top odaydı, bekledim bekledim yazmadı, bana 20 gündür sadece günlük hayatından snp atıyor. Ne yapmalıyım? Yazmasını beklemeli miyim yoksa onu çıkarıp hayatıma devam mı etmeliyim? İlk adımı o atsın istiyorum çünkü bitiren oydu. Buraya kadar okuyanlar için çok teşekkür ederim 🫶🏻

Yıllar sonra Snapchat’ten ekleyen eski arkadaşıma yazmalı mıyım yoksa ilk adımı ondan mı beklemeliyim?