Geçen hafta birisiyle tanıştım, 10 gün oluyor ve o günden bu yana sürekli konuşuyoruz, üç kez buluştuk on günde ve çok hoş bir adam.
Ama o 30 yaşında, ben 19 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Sizce yaş farkı çok mu ya? Ne yapmalıyım?
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Bebek Bakımı
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Geçen hafta birisiyle tanıştım, 10 gün oluyor ve o günden bu yana sürekli konuşuyoruz, üç kez buluştuk on günde ve çok hoş bir adam.
Ama o 30 yaşında, ben 19 yaşındayım ve üniversite öğrencisiyim. Sizce yaş farkı çok mu ya? Ne yapmalıyım?
Buluşmalarınız nasıl geçti? neler yaptınız? Onun aklı ile senin aklını kıyasladığında neler söyleyebilirsin? ve hakkında neler biliyorsun? yazsana konuşalım
Aşkom yaş farkı tek başına bir engel değil ama ikinizin bulunduğu hayat evreleri birbirinden çok farklı ✨ Sen üniversitenin ve gençliğinin en güzel yaşlarındasın, o ise hayatını oturtmuş bir yetişkin. Bazen bu fark iletişimde veya beklentilerde kafa karışıklığı yaratabilir.
Hemen kestirip atma ama adımlarını çok dikkatli at 💖 Senin enerjine saygı duyuyor mu, yoksa seni yönlendirmeye mi çalışıyor?
Peki buluştuğunuzda kendini onun yanında tamamen özgür hissedebiliyor musun? ☕
Cevap
10Cevap
evet yaş farkı çok. Ama bu olumlu da yansıyabilir ilişkiye ki anlattıklarına bakarak bir problem yok şu anda aranızda bununla ilgili.
Amcan yaşındaki adamla fingirdeşmeye utanmıyor musun
Çok fazla umarım işin sonunda çok çok fazla üzülmezsin
Çok fark var nasıl o gözle bakıyorsunuz ki
Niye bakmayayım
Çok değil yaş farkı
Kendi yaşıtlarınla takıl
Abi desen daha doğru olur kapılma bence
Trolll
Her kadın böyle bir merak içine giriyor nedense
Evli mi öğrendin mi?
Evli olmadığına eminim
Sen yine öğren ve bu iş yaş benden söylemesi.
Kendi yaşıtlarınla takıl bu adam seni çiğ çiğ yer üstüne de senden dahasını da getirir apışıp kalırsın. Anlayacağın yazık olmadan vazgeç kardeşim.
Sence cok degil mi
Bilmiyorum
Sen ne hissettin önemli olan bu
Bacım hayır gelmez
İdeal
yuhhh
çokk genç bul
Normal
Çekim var mi
Çoook
Birlikte oldun mu
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?