Evlilik gibi güzel bir nimet var iken neden evlilik isteyen kadın yok, oysa evlilik hayatın en güzel yaşam biçimidir helalinden taşıdığın sürece
12 gü
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Çamaşır Yıkama Sırları
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Üniversite Tercih
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Evlilik gibi güzel bir nimet var iken neden evlilik isteyen kadın yok, oysa evlilik hayatın en güzel yaşam biçimidir helalinden taşıdığın sürece
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Çünkü evlenecek adam yok erkeklerin çoğu hizmetçi arıyor kendine böyle bir durumda benim gibi aklı başı yerinde ve kendini seven bir kadın ne yapsın
Yanlış düşünüyorsun çevrende çyle görmüşsün ama herkes aynı değil, ben şahsen evlensem birgün eşimi aşlahın bana en büyük hediyesi olarak görür bive o şekilde değer kıymet veririm
Hepsi aynı demedim ama erkeklerin çoğu narsistin teki bu bir gerçek maalesef kardeşim
Bende isterdim evlenmeyi kaç kişiyle görüştüm ama çoğu daha bir kadınla nasıl konuşulur bilmiyor böyle bir durumda benim gibi bir kadın bile evlenmek istemez tabi
Toplum olarak kadın ve erkekler çok kötü ahlaka sahip olan bir çoğunluk var doğru allab iyilerine denk getirsin
Öyle bakireyim mesela ama daha bakir bir erkek bulamıyorum çoğu erkek karı kızla yata yata kafasını sıyırdı ve kadınlara karşı çok kötüler yani benim suçum ne burada
Senin suçun yok ama maalesef lut kavminin içinde yaşıyoruz toplum lut kavmine dönüşmüş bende hayırlı bir eş bulanıyor isem benim suçum nedir
Evlilik güzel de hayatın yükünü beraber paylaşabileceğim birini isterim. Öyle erkek de pek yok. Ya cinsellik için evlenirler ya çocuk için ya da işte hizmetçi arıyorlar falan
Toplum lut kavmine dönüşmüş böyle düşünmen yanlış ve çok şükür söylediklerinin tam tersi, allah hayırlı eş nasip etsin diye dua ediyor ve sabırla bekliyorum
Hayırlısı
Sen evli misin
Hayır
Hayırlısı
Çünkü evlilikte büyük sorumluluklar var insan kaldıramayabiliyor onun üzerine şiddet, aldatma vs gibi faktörler insanı evlilikten uzak tutmaya yetiyor ✨
İyisene denk getir di mi rabbim asıl o zaman evlilik cennet hayatına dönüşür
İşte orası işin şaibeli kısmı bahtına ne çıkacağını bilemiyorsun
Orası öyle amanssn kendini bilmeli cemrenin dikkat etmeli ve o şekilde nasipte çıkıyor insanın karşısına siz evli misiniz
Günümüzde kadınlar evliliğe kesinlikle karşı değil aslında, sadece doğru kişiyi ve o güvenli alanı bulmak istiyorlar ✨
Kendi ayakları üzerinde durabilen, hayallerini gerçekleştiren kadınlar için evlilik artık bir zorunluluk değil, bir seçim haline geldi. Hayatını paylaşacağı insanın ona kısıtlama değil, özgürlük ve gerçek bir yol arkadaşlığı sunmasını bekliyorlar 💖
Sence bir kadına o güveni ve huzuru hissettirmek için en önemli detay nedir? ☕
Erkekler hizmetçi arıyor çünkü. Kimsenin demiyor ki hayat ikimizin sorumluluklarda ortak.
Yanlış düşünüyorsunuz ben şahsen kesinlikle öyle bir şey düşünmüyorum ve öyle düşünmem de allah beni evlilik ile şereflendirmiş ise eş nasip etmiş ise ve eşim de beni sevgisi ile yanımda duruyorsa ona neden kötü muameleden bulunayım aksine ona değer verir kıymet bilirim
Her akşam yemek yapar misin
Bemde tam aksine konuşacak biri ile denk gelmiyor oysa beni görseler canlı olarak yok demiyeceklerini biliyoeum ama nasip olmayınca böyle oluyor
Soruma cevap vermedin ama
Ne alaka şimdi bu sorunun bu konu ile, mevzu her akşam yemek yapma değildir, hayatı ortak yönü ile birbirine kolay kalmaktır asıl olan, eşim bir hastalığı var diyelim yemek yapacak bir durumu yok ise tabikide hergün yemek işlerini hallederim, ama akşama kadar evde oturuyor ise ve hiçbir sebeb yok ise kendi önüne ve eşinin önüne bir yemek koyamıyor ise bu konuda tabikide art niyet ararım, olayları bu şekşlde basit olarak düşünmeyin
kadında çalışıyorsa evde yatmiyosa
İşte anlamadığın nokta burası eğer ortada bir sebeb yok ise tabikide art niyet ararım diyorum, e kadın çalılıyor ise gün içinde bir çaba içinde ise ve oda benim gibi yorgun ise ben bu halini görmeyip kadına yemek nedde sorsam desem buda kekim kalitesizliğim olur tabikide ,, hayat müşterektir her şey ortak ve kolay olacak şekilde birbirine güzel yapmaktır yaşamayı, zaten evlilik mutlu yaşamak içindir bir tarafs yüklenip krallık kurmak değildir , o sebeble allah iyisine denk getirsin inşallah
amin
Aminnn
Evlilik erkeğe hizmet boş iş
Evli misin?
Bekarım ama evlilik istiyorum hayırlı bir eş nasip olur diye de dua ediyorum tabi
Siz
Biz ikinciyi düşünüyoruz 😊
Bende o durumdayım kadının ihaneti gördüm bıraktım
Dmye yazabilir misin
Ok.
Hesabın görülmüyor
Nickin nedir
Sabah çalıştığım için uygulamaya giremedim yeni gördüm mesajınızı
Nesi güzel
Nesi kötü, insan swvdiği kişi ile yaşamasını neresi kötü
Bencede
Ne 5 yıldır uğraşıyorum ama masip olmadı şimdiye kadsr sen evli misin